chlapi aby som to uviedol na spravny smer....
nevypinam vobec notebook v robote mam win8 a vzdy ked skoncim dam restart a prehodi mi na win7.
a zas ked som doma a potrebujem an noc odlozit notebook tak vo win7 davam len stav Režim spánku teda notebook je stale napajany a tym padom ten plosak kde je ten druhy disk nezblbne. a ked idem do prace win 7 zapnem a opat dam restart a krasne zbehnem do win8
takto mi to funguje uz niekolko dni a ziadna kontrola ma neutravuje...
ked som skusal dat hibernaciu kedze tma dojde k uplnemu vypnutie stav bol ten isty hend nabehla kontrola...
Problem bude s tou redukciu ze asi nejako zblbne skusal som dat aj druhu novu a robilo to to iste takze je to asi nejaka vyrobna vada.
pouzivam tuto redukciu:
http://datacomp.sk/delock-konvertor-sata-22-pin-m-2-ngff_d269355.htmla ona je pripojena kablomdo sata port cislo dva co je v notebooku...
@ kdy:: aj ked som dal ten rozsireny mod kde cez win8 normalne vypnes system (ako som na zaciatku pisal) tak proste to vypne ale potom ako aj ked das hibernaciu uz robi kontrolu disku.... az neskor som si vsimol ze ked som dal len restart tak ziadnu kontrolu uz nerobilo...