Reklamace laptopu Asus v Mironetu

kojot4

• 217
    • Zobrazit profil
Re:Reklama laptopu Asus v Mironetu
« Odpověď #15 kdy: 17. 08. 2015, 19:03:56 »
Tady je to jak u blbejch, připadám si jak v tomhle vtipu:

Dotaz v Žena a život:
Ahoj, mám problém, jela jsem z domu a 10 minut po výjezdu se mi zastavilo auto a už nešlo nastartovat. Když jsem došla pěšky nazpátek domů, našla jsem manžela v posteli s o 10 let mladší holkou jak se milují, co mám dělat? Mirka

Odpověď na root.cz:
1) Mirko, jsi úplně blbá, když ti normálně kiksne auto, tak si asi zavoláš odtahovku, prostě musíš mít zajištěnou asistenčku, to ví i malé dítě
2) Jsi zralá na psychiatra, když nedokážeš pochopit, že máš sebou vozit startovací kabely a požádat projíždějící auta...
3) Je to jasný, to jsou svíčky, zkus se mrknout do kufru na osmičku šroub a dojdi na nejbližší benzínku...

Tak pro nechápavé, tento dotaz je o tom, jak co nejsnadněji prakticky vyřešit problém s tím, že prodejce neuznává reklamaci. Neptám se jak laptop opravit, neptám se jak volat do Asusu, neptám se na počet psychiatrů co potřebuji a už vůbec nechci slyšet, že jsem debil, i kdybyste náhodou měli pravdu.

.

Re:Reklamace laptopu Asus v Mironetu
« Odpověď #16 kdy: 17. 08. 2015, 20:29:19 »
Ano, zeptal ses stejně blbě, jako ta paní v tom vtipu.

Jestli ti to za to stojí, tak se dohaduj a stěžuj si, jinak prostě prodejce obejdi a tu reklamaci řeš s výrobcem. Tady to rozhodně nevyřešíš.

nobody

« Odpověď #17 kdy: 17. 08. 2015, 22:26:37 »
tento dotaz je o tom, jak co nejsnadněji prakticky vyřešit problém s tím, že prodejce neuznává reklamaci.

kdyz uz konecne si polozit ted dotaz co te trapi, tak tu mas odpoved:

predloz jim presvedcive jednoznacne technicke podklady na jejichz zaklade jim dojde ze je notas v haji a/nebo ze to s tebou neukecaj na zavirovanost...

ByCzech

« Odpověď #18 kdy: 18. 08. 2015, 00:13:16 »
Tady je to jak u blbejch, připadám si jak v tomhle vtipu:

Dotaz v Žena a život:
Ahoj, mám problém, jela jsem z domu a 10 minut po výjezdu se mi zastavilo auto a už nešlo nastartovat. Když jsem došla pěšky nazpátek domů, našla jsem manžela v posteli s o 10 let mladší holkou jak se milují, co mám dělat? Mirka

Odpověď na root.cz:
1) Mirko, jsi úplně blbá, když ti normálně kiksne auto, tak si asi zavoláš odtahovku, prostě musíš mít zajištěnou asistenčku, to ví i malé dítě
2) Jsi zralá na psychiatra, když nedokážeš pochopit, že máš sebou vozit startovací kabely a požádat projíždějící auta...
3) Je to jasný, to jsou svíčky, zkus se mrknout do kufru na osmičku šroub a dojdi na nejbližší benzínku...

Tak pro nechápavé, tento dotaz je o tom, jak co nejsnadněji prakticky vyřešit problém s tím, že prodejce neuznává reklamaci. Neptám se jak laptop opravit, neptám se jak volat do Asusu, neptám se na počet psychiatrů co potřebuji a už vůbec nechci slyšet, že jsem debil, i kdybyste náhodou měli pravdu.

Víte co se u nás říká? "Na blbou otázku, blbá odpověď" ;)