Reklamní banner na Androidu

Jimm

Re:Reklamní banner na Androidu
« Odpověď #15 kdy: 19. 02. 2015, 21:30:41 »
Mnohokrát díky za ochotu, zatím to vypadá skutečně v pořádku. :)

« Odpověď #16 kdy: 22. 02. 2015, 17:05:28 »
U mě to teda v pořádku neni. Na menším lcd když přiblížím text tak vidim jen ten banner který netůstane na kraji stránky ale pořád se cpe před text ... jedině blokovat.

« Odpověď #17 kdy: 22. 02. 2015, 20:12:46 »
Zkusil jsem si prohlížeč zmenšit na 200px a zoom nastavit na 500 % a chová se mi to pořád správně. Poslední verze Chrome.

JmJ

• 333
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 23. 02. 2015, 21:51:25 »
A dost. Je to cim dal tim horsi. Na mobilnich zarizenich honim obsah uz nejen hore dole, ale i z prava do leva a zpet. Predpokladam, ze za pul roku budu mit v rohu stranky  box 100x100 pixelu, ve kterem bude obsah, zbytek bude reklama. Stale trva neskutecne otravne nevypocitatelne odskakovani vertikalni, k tomu se pridalo to same horizontalne a pri priblizeni obsahu dojde k prekryti reklamou. Uz chybi jen aby to hralo a varilo kafe, ktere nepiju. Halt je asi fakt cas se rozloucit :-( mam jen jedny nervy...

« Odpověď #19 kdy: 23. 02. 2015, 22:30:33 »
Zkusil jsem to vyzkoušet na integrovaném Droid prohlížeči se zapnutým flashem a vždy se to s jakéhokoliv přiblížením zobrazilo správně.

Jen mě s#re takový bug v interním prohlížeči tady na fóru (viz. příloha). Ale jelikož mi to opera mobile nedělá tak to bude asi chyba onoho prohlížeče.
Předpoklady dělají z lidí blbce.

« Odpověď #20 kdy: 23. 02. 2015, 22:36:03 »
Oú chybička se vloudila.

A ještě jedna věc týkající se opery mobile a fóra.

Jimm

« Odpověď #21 kdy: 24. 02. 2015, 05:04:01 »
Opera bohužel není zrovna příkladem prohlížeče, pro který se jako první ladí weby... Zkusil bych něco (téměř cokoliv) jiného. Mám ji také rád, ale spousta webů tam hapruje, to je prostě fakt a vynucení úpravy jednoho webu to nezmění.

Ty schválně jen tak trollíš, ne? Toto není přespříliš konstruktivní popis problému. Když jsem se ozval s konkrétním problémem na konkrétním zařízení a postnul jsem screen, druhý den jsem to měl vyřešené. Ty jsi naproti tomu nenapsal nic, ale vztekáš se hezky.
U mě to teda v pořádku neni. Na menším lcd když přiblížím text tak vidim jen ten banner který netůstane na kraji stránky ale pořád se cpe před text ... jedině blokovat.

« Odpověď #22 kdy: 24. 02. 2015, 10:56:37 »
Moje závada je přesně stejná co měl původní tazatel. Jen mi přez text vyjíždí levý reklamní panel a jemu vyjížděl pravý. Chrome na tabletu.

Co se týká mobilná opery tak si myslim, že uživatel co používá tak "exotický" prohlížeč co používá něco přez procento lidí se snad ani nemůže domáhat funkčních stránek. To že občas něco nefunguje je cena za jedinečnost.

http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-201401-201501-bar

« Odpověď #23 kdy: 24. 02. 2015, 11:02:16 »
Můžu poprosit o nějaký screenshot? Nemám možnost to otestovat na androidím tabletu, ale v Chrome na mobilu se to chová normálně.

« Odpověď #24 kdy: 24. 02. 2015, 12:56:20 »
Zkusím se podívat ve všech mých pro prohlížečích.

JmJ

• 333
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 02. 03. 2015, 23:28:01 »
http://barinka.net/share/pub/VID_20150302_230945.mp4

Na videu jsou dva reloady titulni stranky rootu s prekryvanim obsahu reklamou a na konci je ukazka klasickeho netrefeni se na odkaz, pri odskakovani obashu. Nekdy odskoci hned, jindy za 10 sekund nebo dele, jindy vubec... proste idila.

Pouzit je nativni prohlizec v androidu 3 (snad).

« Odpověď #26 kdy: 13. 03. 2015, 19:32:18 »
Defaultní prohlížeč v Androidu je převlečený Chrome. Jen se to jinak jmenuje protože by po nich okamžitě někdo chtěl prachy že zneužívaji monopol.

Já používám Chrome a dělá mi to přesně to samé co tobě. A nevěřím, že to dělá jen nám dvěma - spíš si myslim, že to tam nechávaji vyjet schválně aby byla reklama vždy viditelná.