Kde najdu možnost změnit kódování stránky v chrome?

Hamparle

• 365
  • junior developer ucho
    • Zobrazit profil
Re:Kde najdu možnost změnit kódování stránky v chrome?
« Odpověď #15 kdy: 24. 01. 2021, 20:37:58 »
Je nějaký horní limit na počet rozšíření v chrome? Pouze si projektuji vývoj funkčnosti chrome...
Jinak děkuji za konstruktivní odpověď i s návodem... Sice se mi to uplně nelíbí (ne odpověď ale funkce chrome) na každou kravinu (kdysi základní funkci browseru) mít rozšíření, ale co už

Kit

• 861
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 24. 01. 2021, 23:03:19 »
Ve svém prohlížeči vidím v titulku dotaz, který jsem citoval. Titulky obvykle čtu.
Titulek je pouze souhrn dotazu. Přičemž otázka „Kde je chyba“ je snad ta nejrozumnější otázka, kterou tady kdy Hamparle napsal. Bohužel to nebyla otázka, na kterou by chtěl znát odpověď. Což jsem ale měl předpokládat, všechny jeho otázky jsou takové.

Titulek je nejvýznamnější větou dotazu. Pro většinu z nás je to jasně definovaná otázka, která dokonce končí otazníkem, který nevidí jen ti, kteří odpovědět nechtějí a jen rýpají kolem formalit.

« Odpověď #17 kdy: 25. 01. 2021, 00:29:11 »
Palemoon to stále v menu má  ;)

« Odpověď #18 kdy: 25. 01. 2021, 08:40:30 »
Titulek je nejvýznamnější větou dotazu. Pro většinu z nás je to jasně definovaná otázka, která dokonce končí otazníkem, který nevidí jen ti, kteří odpovědět nechtějí a jen rýpají kolem formalit.
Ne, titulek není nejvýznamnější větou dotazu, je to souhrn – který je z podstaty věci vždy nepřesný. Pořádně může být dotaz popsán až v samotném textu dotazu, ve kterém je dostatek místa.

Mimochodem, všimněte si, že i na tu otázku z titulku jsem já explicitně odpověděl, na rozdíl od vás.