91
Hardware / Re:Kde koupit 10m HDMI kabel?
« Poslední příspěvek od HanzHanz kdy 30. 12. 2024, 09:10:28 »Ok díky všem. Netušil jsem že existuje hdmi over rj45... Takže půjdu tudy.
zdaleka tak dobrou podporu od IDE
To je klasicky nekonečná debata. V tom, jestli to bude chodit, hraje roli spousta proměnných. Šířka pásma (resp. (..)
...
To mi nevadí, že je sdílený, co by mi vadilo je, kdyby neměli dobře udělaný management distribuce CPU resources mezi jednotlivé usery. Nevím, jak s PGéčkem docílí to, že každý db user chvilku tahá pilku. Aneb když jeden User spustí náročný job v DB, tak co na to ti ostatní.Možná jim křivdím, ale čekal bych, že to bude stejný jako s vytěžováním CPU toho sdíleného serveru - budou mít nějaký monitoring a když jim bude připadat, že někdo žere moc, tak ho časem odstřihnou. A do té doby to ostatním holt pojede blbě. Za 80 korun měsíčně člověk nemůže čekat moc zázraky.
Poradite prosim, jak ukladat info o disku do souboru přes echo?S datumem a vystupem hdparm na 1 radek, napr.:
sudo hdparm -C /dev/sda
echo "$(date) $(sudo hdparm -C /dev/sda | tr '\n' ' ')" >> sda-state-history.txt
Ale nějak nepobírám tu jejich DB Postgre, proože v AWSku za základní RDS s Postgresem dá člověk tak 2000,- Kč / měsíc minimálně, tady jsem to jen naklikal a je to připravené - tak jakto, že se vlezu tak levně? To nechápu.