91
Sítě / Re:T-Mobile Fiber - Sagemcom 5670 a bridge mod
« Poslední příspěvek od sulin69 kdy 10. 03. 2026, 18:25:28 »Mne teda Telekom povedal, ze HG8010N davaju len firemnym zakaznikom. Vyriesene vlastnym LEOX LXT-010H-D.
Ako ste sa stali seniormi vo firme resp ako ste postupili na seniora? Odrobene roky, robili ste nieco nadramec, alebo proste ste sa pri zmene prace rovno dostali na seniora, ked vas prijali?
Ahoj, nechci to Bobovi kazit (ale když už nic alespoň se odpíchne představa ceny).
Já nabízím 2500,- jsem taky z Prahy a a hdd nepotřebuji.
Vždycky jsem si myslel, že senior je někdo, kdo zná tři tech stacky od základu a umí navrhout architekturu projektu během půlhodinky mezi meetingama, ale jak mi Vás tak poslouchám, tak stačí bejt medior se znalostí projektu.Nee, senior je někdo, kdo ví jak takové rychlokvašené návrhy obvykle dopadají.

...Assembler a strojový kod vnímám jako jedno a to samé. ...Nj, to jsou ty zaklady ...
Citacejak v takovém případě fungují procesy O2-CETIN a zda to operátor musí potvrzovatZměnu dostupnosti na konkrétní adrese si řeší CETIN interně (resp. spolu s realizačními techniky, pokud jsou outsourcovaní - dnes už to není úplně běžné, často jsou zaměstnanci). Předpokládám, že se o to postarali buď technici realizující přípojku v rámci investiční akce, nebo později někdo v backoffice CETINu. Operátorovi pak vrátí objednávku a ten ji musí upravit/zadat znovu, tentokrát jako variantu s bondingem.CitacePředpokládám zvýšenou cenu takové linky pro operátora, účtovanou CETINem (dva páry místo jednoho).Cena za službu (přípojka + přístup k internetu) pro ISP je stejná, ať jde o jeden nebo dva páry. Připlácí se jen za Terminátora (dvacka bez DPH měsíčně). U jednopárových služeb je možná varianta "bez Terminátora" a "s Terminátorem" - pak si ISP jako O2 a TM radši vyberou tu variantu "bez Terminátora", ale ostatní ISP (nově včetně Vodafonu) spíš "s Terminátorem").CitaceCETIN, ať už vědomě či nevědomě, protěžuje v podobných případech O2Tady bych spíš podezříval neschopnost procesů u růžových a červených.Menší ISP (někteří) umí investiční akci zadat taky.
Mám z toho dojem, že CETIN, ať už vědomě či nevědomě, protěžuje v podobných případech O2. Což, vzhledem k majetkovým vazbám, asi dává smysl, že...CETIN s O2 i na maloobchodní B2C úrovni přímo a otevřeně spolupracuje. Když se k nám přišel technik z CETINu podívat, že fakt nemáme v domě připojku (nějaký historický renonc, je to činžák uprostřed města), normálně s sebou měl 5G modem O2, který mi nabídl za jejich standardní cenu.