91
O serveru Root.cz / Re:Mastodon - neskutečně otravná vyjíždějící animace
« Poslední příspěvek od Petr Krčmář kdy 12. 02. 2025, 10:35:52 »Já jsem nic takového nikdy neviděl. Prosím o screenshot a verzi prohlížeče.
... a neni tento jeden treba povesen na PCH a timpadem znevyhodnen co se tyce latenci nebo sirce pasma?Nebo se o ten kanal s necim deli. Ale to by zase nemel nijak vyznamne ovlivnit trim, o cemz tazatel pise ze to na chvili pomuze.
Podstatné je, aby tvoje jméno zmizelo z databází, které se prodávají, ne, aby provozovatelé těch databází vůbec nevěděli, že opravdu existuješ - protože tomu se prostě nevyhneš, to o tobě ví tak jako tak.
Zopper: ale kde mam zaruku, ze to ta firma skutocne aj zabezpeci a hlavne, ze moje udaje, ktore jej poskytnem nebudu casom sirene krizom-krazom po internete.To je to, proč dodávám "aspoň teoreticky." Pokud to funguje tak, jak uvádí. A proč by mě, stejně jako OP, zajímaly reálné zkušenosti.
uz len tym, ze oslovi nejake sluzby, aby zistila, ci maju moje udaje, tak im vlastne da najavo, ze som aktivnyZ tohohle pohledu je jakékoliv kliknutí na "odhlásit z newsletteru" nebo dopis "vyřaďte si mě z databáze, nebo vás pošlu k ÚOOÚ" taky dání najevo, že jsi aktivní. :-) Podstatné je, aby tvoje jméno zmizelo z databází, které se prodávají, ne, aby provozovatelé těch databází vůbec nevěděli, že opravdu existuješ - protože tomu se prostě nevyhneš, to o tobě ví tak jako tak.