Outlook nenačítá obrázky

Lol Phirae

Re:Outlook nenačítá obrázky
« Odpověď #15 kdy: 17. 10. 2014, 16:22:48 »
Jednou jsem tento problém s obrázkami řešil v Outlooku 2003 a pomohl mi tento návod.

Moc díky, vyzkouším.

A co na tom proboha chceš zkoušet? Budeš chodit nastavovat Ultouk obětem vašich zázračných nabídek? Ne, vám fakt není pomoci.

....

« Odpověď #16 kdy: 17. 10. 2014, 16:50:03 »
Me ta otazka zase prijde jako:
"Koupil jsem si od komercni spolecnosti Microsoftu program Outlook a nefunguje jak by mel, muzete mi opensource komunito pomoci ?" :)

Vazne, zkuste kontaktovat Microsoft Support :)

Mně to zase přinde jako:
"Zalozil jsem v sekci  Fórum Root.cz »Hlavní témata »Windows a jiné systémy téma týkajíci se produktu od MS a linux náckové ze mě dělají vola."

Vážně, skočte pod auto :)

Lol Phirae

« Odpověď #17 kdy: 17. 10. 2014, 17:04:38 »
Problém vůbec není ve Windows ani v žádném jiném OS, ani v emailovém klientovi. Žádný příčetný poštovní klient dnes defaultně nenačítá externí obrázky. Problém ve v nějakém marketingovém frikulínovi, co si maluje spamovací omalovánky a pak je chce hromadně rozesílat, přičemž se hrozně diví, že jiní lidé defaultně jejich šmírovací obrázky nestahují. Fakt divné....

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 17. 10. 2014, 17:19:38 »
Problém vůbec není ve Windows ani v žádném jiném OS, ani v emailovém klientovi. Žádný příčetný poštovní klient dnes defaultně nenačítá externí obrázky. Problém ve v nějakém marketingovém frikulínovi, co si maluje spamovací omalovánky a pak je chce hromadně rozesílat, přičemž se hrozně diví, že jiní lidé defaultně jejich šmírovací obrázky nestahují. Fakt divné....

Tak kdyby frikulin rozesilal obrazky, tak pokud by se vesel do objemu, ktery mail servery dokazi skousnout, tak by to problem nebyl. Problem je v tom, ze frikulin dostal blby napad rozesilat html maily s odkazy na obrazky.