Ako ziskat Nortel/Avaya firmware?

PCnity

• 703
    • Zobrazit profil
Ako ziskat Nortel/Avaya firmware?
« kdy: 15. 10. 2014, 19:51:16 »
Hello,

Vie mi niekto pomoct ziskat aktualny Nortel/Avaya firmware pre Ethernet Routing Switch rady 5000?

Konkretne by som chcel ERS 5000 Series Secure Runtime Image Software v6.6.1
https://support.avaya.com/downloads/download-details.action?contentId=C20147171451271470_7&productId=P0611&releaseId=6.6.x

Dakujem.

Cez eBay som na exeperimenty so stackovatelnymi switchmi kupil 4 Nortel BayStack 5510-48t switche aj so stack kablami s cielom ziskat skusenosti SMLT a vseobecne redundacie cez nielko switchov.
Doteraz som vzdy riesil len access switche, vzdy to boli Cisco a nikdy som nesiel dalej ako tagged VLANy... Nebol dovod. Pre vsetky Cisca v mojom LABe ktore este nemaju SW EOL nebol nikdy problem zohnat najnovsi IOS, teraz ma sokovalo ake zlozite je to pre tieto switche.

Kontaktoval som Avaya, ze mi ide o nekomercne pouzitie, chcem sa naucit robit s ich switchmi (vyhoda pre nich) a ze by ma potesilo ziskat v6.6.1 pre tieto vyse 10 rokov stare switche, lenze tam ma odkazali len na plateny SW maintenance...
Vazne cakaju ze dam tieto switche niekam do produkcie? Alebo ze zaplatim za ten firmware 10 nasobok toho co ma stali tie 3 switche?

Dzavy

Re:Ako ziskat Nortel/Avaya firmware?
« Odpověď #1 kdy: 16. 10. 2014, 11:36:29 »
V prvni rade gratuluju k dobrymu nakupu, s temahle switchema si hraju uz dlouho. Do produkce bych se to ani nasadit nebal, nam bezi uz skoro 7 let v kuse v podstate bez jedinyho problemu a to vcetne PoE (jsou to 5520).

Firmware Ti sezenu az vyresim problem s heslem u myho Avaya uctu, snad behem dneska. V podstate na nic jsme ve firme SA nemeli, melo by stacit byt jednou jejich zakaznikem, tj. mit SoldTo ID.

PCnity

• 703
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16. 10. 2014, 11:40:08 »
V prvni rade gratuluju k dobrymu nakupu, s temahle switchema si hraju uz dlouho. Do produkce bych se to ani nasadit nebal, nam bezi uz skoro 7 let v kuse v podstate bez jedinyho problemu a to vcetne PoE (jsou to 5520).

Firmware Ti sezenu az vyresim problem s heslem u myho Avaya uctu, snad behem dneska. V podstate na nic jsme ve firme SA nemeli, melo by stacit byt jednou jejich zakaznikem, tj. mit SoldTo ID.
Dakujem! Ja som bol uz nadseny ked som nasiel clanky tohoto cloveka: http://blog.michaelfmcnamara.com/2011/01/vlans-ip-routing-ethernet-routing-switch/
Uz sa tesim na vecey ked zaspia deti :)

PCnity

• 703
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. 10. 2014, 00:39:55 »

Any luck ziskat ten update? Dik.

PCnity

• 703
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 23. 10. 2014, 04:20:23 »
Uz to mam... Kebyze dakto potrebuje.
S tym ze "Currently the highest a 5500 switch can go is v6.3.3 as of today.  The v6.6 software is for 5600 switches only."