Jak vyřešit fóra na Root.cz

nejsempsychopat

Re:Jak vyřešit fóra na Root.cz
« Odpověď #120 kdy: 09. 10. 2014, 22:53:30 »
Editace je nesmysl. Pokud neumíš psát, tak nepiš. Editace všechno akorát znepřehlední. Což se ti asi hodí?

« Odpověď #121 kdy: 09. 10. 2014, 22:57:57 »
Editace je nesmysl. Pokud neumíš psát, tak nepiš. Editace všechno akorát znepřehlední. Což se ti asi hodí?

Nevím co sice znepřehlední, ale na jiných fórech před vlastním odesláním se zobrazí náhled, jak to bude vypadat, či je možno vlastní editovat.

Nevím co na tom vidíš divného, či nesmyslného. Ale je to tvůj názor....
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

nejsempsychopat

« Odpověď #122 kdy: 09. 10. 2014, 23:06:22 »
Tady snad nemáš náhled?

To není žádný můj názor. Pokud někdo napíše, tak to nemůže přece na fóru po nějaké době měnit. Nedává to žádný smysl.

« Odpověď #123 kdy: 09. 10. 2014, 23:18:51 »
Tady snad nemáš náhled?

To není žádný můj názor. Pokud někdo napíše, tak to nemůže přece na fóru po nějaké době měnit. Nedává to žádný smysl.

Mám, ale přes všechny "náhledy", překlepy by nebylo špatné mít možnost opravit. Třeba jen po omezenou dobu ... 20 minut....
Ale nechci se nijak hádat.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

nejsempsychopat

« Odpověď #124 kdy: 09. 10. 2014, 23:30:02 »
Takže něco napíšeš, 20 minut to tam necháš a pak to komplet přepíšeš a všichni budou muset také editovat, aby to dávalo celé smysl?

« Odpověď #125 kdy: 09. 10. 2014, 23:39:01 »
Takže něco napíšeš, 20 minut to tam necháš a pak to komplet přepíšeš a všichni budou muset také editovat, aby to dávalo celé smysl?

Ale no tak, takhle jsem to nemyslel. Zbytečně mne bereš za úplné slovo.
Je to možná zlozvyk, ale čtu co napíšu po té co se to zveřejní. A když tam najdu chybu, rád bych to opravil. Nicméně, končím tuto diskuzi.

Máš samozřejmě pravdu, a ode mne to bylo velmi nerozumné se jen zapojovat do nějaké diskuze.

Jak jsi psal, když neumím psát správně hned, tak raději ať nepíšu... že.

Hmmm

« Odpověď #126 kdy: 10. 10. 2014, 09:57:36 »

Ale no tak, takhle jsem to nemyslel. Zbytečně mne bereš za úplné slovo.
Je to možná zlozvyk, ale čtu co napíšu po té co se to zveřejní. A když tam najdu chybu, rád bych to opravil. Nicméně, končím tuto diskuzi.

Máš samozřejmě pravdu, a ode mne to bylo velmi nerozumné se jen zapojovat do nějaké diskuze.

Jak jsi psal, když neumím psát správně hned, tak raději ať nepíšu... že.
Ale on ma pravdu. Vies si predstavit ako by tato moznost bola divoko zneuzivana?

Uz som videl na niektorych forach, kde nestastnou nahodou miestny idiot mal aj administratorske prava a tak ako jediny mohol aj svoje prispevky upravovat. Napisal kravinu, dostal za to kritiku a potom svoj prispevok opravil, aby sa ocistil.

Takto naozaj nie.

Hmmm

« Odpověď #127 kdy: 10. 10. 2014, 10:09:42 »

Nevím co sice znepřehlední, ale na jiných fórech před vlastním odesláním se zobrazí náhled, jak to bude vypadat, či je možno vlastní editovat.

Nevím co na tom vidíš divného, či nesmyslného. Ale je to tvůj názor....
Nahlad mas aj v tomto fore.

« Odpověď #128 kdy: 10. 10. 2014, 11:13:17 »
Ale on ma pravdu. Vies si predstavit ako by tato moznost bola divoko zneuzivana?
FYI: editace tady driv byla a redakce ji vypnula prave z tohodle duvodu.

« Odpověď #129 kdy: 10. 10. 2014, 14:59:10 »
FYI: editace tady driv byla a redakce ji vypnula prave z tohodle duvodu.

A já už jsem dávno změnil názor, a uznal jsem že můj nápad byla blbost. Pochopil jsem to, a uznávám to.
Ano na jiných fórech editace JE možná, a vše co bylo zeditováno je vyznačeno pod -edit-, ale je asi pravdou, že na ty fóra nechodí trollové a hlupáci, a pokud ano, velmi rychle se zabanují. A taky jsou to fóra se striktním systémem přihlašování, takže žádný anonym tam není možný.

A uznávám, že zrovna tady na ROOT díky některým šprýmařům, trollům a AntiInteligentům by povolení -edit- bylo špatné.

Tak už vezměte v potaz, že jako každý mám právo svůj názor změnit, buďto sám, nebo pod tíhou důkazů. A není třeba již dále takového pisatele kamenovat.
Děkuji.............  ;D ;D ;D ::) ::) ::) ::)

« Odpověď #130 kdy: 10. 10. 2014, 15:25:11 »
Editace se hodí nejenom tehdy, když chci opravit překlep.
V diskuzích občas bývají i příspěvky s nadčasovou hodnotou: by bylo dobré, kdyby je bylo možné časem doplnit, aktualizovat atd.

Problém s uživateli, co mění svá prohlášení, by se dal řešit tak, že by byla vidět historie příspěvku před editacemi. Nebo aspoň tím, že příspěvek by nebylo možné přepsat, ale bylo by možné jej nastavovat.
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #131 kdy: 10. 10. 2014, 21:16:17 »
Editace se hodí nejenom tehdy, když chci opravit překlep.
V diskuzích občas bývají i příspěvky s nadčasovou hodnotou: by bylo dobré, kdyby je bylo možné časem doplnit, aktualizovat atd.

Problém s uživateli, co mění svá prohlášení, by se dal řešit tak, že by byla vidět historie příspěvku před editacemi. Nebo aspoň tím, že příspěvek by nebylo možné přepsat, ale bylo by možné jej nastavovat.

Ach, ty jsi spasitel.
Napsal jsem to blbě, ale myslel jsem přesně to co jsi napsal.
edit na opravu překlepů, případně možnost doplnit.
a nejlépe s historií změn....

« Odpověď #132 kdy: 11. 10. 2014, 19:23:10 »
Nevím, jestli už se to neřešilo, nečet jsem to tu celý. Proč musím vyplňovat jméno a mail když chci napsat komentář pod blogem i když jsem jinak přihlášen?
Stejně tak mi vadí, když po odeslání příspěvku do diskuse pod články, se mi zobrazí pouze můj odeslaný příspěvek. Do diskuse se pak musím překliknout a vyhledat místo, kde jsem skončil.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #133 kdy: 11. 10. 2014, 19:41:01 »
Stejně tak mi vadí, když po odeslání příspěvku do diskuse pod články, se mi zobrazí pouze můj odeslaný příspěvek. Do diskuse se pak musím překliknout a vyhledat místo, kde jsem skončil.

Zkousel jste klikat na tlacitko odpovedi strednim tlacitkem?

« Odpověď #134 kdy: 11. 10. 2014, 23:17:35 »
Jestli myslíte kolečko myši, tak ano. To mi ale zobrazí ty šipečky v kolečku kdy pohybem myši skroluju stránku.