Anketa

Mám přerušit školu a jít do práce?

jdi pracovat, školu doděláš pak
156 (21%)
dodělej školu, pak jdi pracovat
587 (79%)

Celkem hlasů: 743

Střední školu nebo práci?

Jakub Galgonek

Re:Střední školu nebo práci?
« Odpověď #135 kdy: 05. 06. 2014, 20:31:16 »
Učí, což je ideální pro slabší kousky. Na to nemusela nic moc studovat a mohla to dělat stejně.

Tys asi s univerzitou žádnou pořádnou zkušenost neudělal ...

any

« Odpověď #136 kdy: 05. 06. 2014, 21:06:19 »

Navic jak tu nekdo zminoval tech 300K po VS, to vubec neni nerealne. Moje bystra spoluzacka nebyla programatorka, ale vystudovala MFF UK a mela nabidku za 400K (kterou odmitla, protoze mela pocit, ze je to zlata klec, a navic chtela ucit).

kde davaju 300-400k mesacne? Kde je takyto plat realny prosim ta? Prostitucia, slapky? Tam mozno ano. Vo firme mozno na nejakej vysokej pozicii alebo taky Google/MS/Apple.
asi se budes muset jmenovat nagayova nebo tak nejak.

any

« Odpověď #137 kdy: 05. 06. 2014, 21:10:37 »

Vazeni mladi kolegove, zijete ve stastne dobe.

To jsou jen výmluvy lemplů. Dneska samozřejmě žádné schopnosti nerozhodujou, ale to by sis to taky musel zkusit a ne jen poslouchat nesmysly ostatních.

:o  >:(

Pokud jsi tu dobu nezažil, tak se zkus zdržet komentáře. Minimálně ty debilní si nechej od cesty.
Nikde jsem v tom žádnou výmluvu neviděl, prostě suché konstatování faktů ...

Jasně, lemplové přece držej spolu. Matematika byla vynalezena roku 1989 a knihtisk rok na to, co? Ale ono je lepší mluvit o tom, jak nic nešlo, protože jsi nic nedělal, co? :D
a hlavne ze ten knihtisk nebyl regulovany a nebyl kriminalizovany bez schvaleni polytbyrem.
jak rikam, hrmag je snuska absurdit. nastavi na zacatku chybnou tezi a z te uz dokazi vyrobit cokoliv tak jako ted ty.

any

« Odpověď #138 kdy: 05. 06. 2014, 21:13:47 »
Takze tedy treba pedagoove na MFF, FIT, FJFI  apod. jsou podle hrmag blbci? Hlupaci?
Kdyz uci?
vyjadroval jsem se k te konkretni popsane situaci. zcela ignoruje externality a postoj jednotlivce k nim a naprosto neopravnene se navazi do toho jednotlivce.

any

« Odpověď #139 kdy: 05. 06. 2014, 21:17:54 »
jestli to chces polopate, tak tohle je ukazka pausalizujici sracky - nalepkovani, ktera tu s nami bude jeste hodne dlouho - tim spis, kdyz se tohle uvazovani vyucuje na VS a pritom se tu vybiraji penize na pruzkum verejneho mineni a presne tohoto problemoveho uvazovani spojenych s latentni xenofobii.

hrmag

« Odpověď #140 kdy: 05. 06. 2014, 21:27:03 »
Pořád lepší než psát jako tatar :D Jsem vůbec nepochopil, co vlastně jsi chtěl říct, jen se ti nezdají mé logický správné závěry.

hrmag

« Odpověď #141 kdy: 05. 06. 2014, 21:29:25 »

a hlavne ze ten knihtisk nebyl regulovany a nebyl kriminalizovany bez schvaleni polytbyrem.
jak rikam, hrmag je snuska absurdit. nastavi na zacatku chybnou tezi a z te uz dokazi vyrobit cokoliv tak jako ted ty.

Takže učebnice matematiky byly zakázané a jejich čtení bylo minimálně na trest smrti?

any

« Odpověď #142 kdy: 05. 06. 2014, 21:50:02 »
nedorozumeni.

hrmag je mimo uzivatele v teto diskuzi i nekolik publikacnich zdroju zamenitelnych pod stejnym oznacenim. takze doslo k pokriveni komentare od JS odkazujiciho na mistniho uzivatele hrmag a to pausalizovani je teda vysledkem JS. a pak se to jeste vylepsilo o ten zamenu, kdy by nekdo mel nekdo pouzivat hrmag pri vyuce na VS s tim ze by v hrmagu - brano jako uzite publikaci, nikoliv komentari mistniho uzivatele - vysel prave takovyto obsah jako zde vyplodil JS s pouzitim odkazu na komentar uzivatele hrmag.

nic to nemeni na tom, ze vase uvazovani je za urcitych okolnosti pravne napadnutelne jako diskriminacni.

hrmag

« Odpověď #143 kdy: 05. 06. 2014, 21:55:50 »
To by mohlo být ono. Si příště dám lepší nick :) Jsem si nikdy nehrál na rovnostáře. Každý má své místo a není potřeba vymýšlet nesmysly. Právní systém se podle toho upraví a bude po problému. To je jako tvrdit, že ženy můžou zastávat intelektuálně a strategicky náročné pozice jako muži. Evidentně je to nesmysl, ale pořád to bude někdo někam cpát.

TondaSemik

« Odpověď #144 kdy: 05. 06. 2014, 22:24:17 »
To by mohlo být ono. Si příště dám lepší nick :) Jsem si nikdy nehrál na rovnostáře. Každý má své místo a není potřeba vymýšlet nesmysly.

Me na VS ucil minimalne jeden uspesny pan podnikatel, delani delegoval na zamestnance, ziskal spoustu volneho casu a rozhodl se mladez necemu uzitecnemu naucit. Nemohu rici, ze je neschopny idiot. Takovych na technickych VS uci vice. Skatulkujes, doporucuju kdyz uz, pouzivat oznaceni "95% jich je stejne neschopnych", "spousta z nich je debilni" nebo "vim, ze nic nevim".

O tom miste a nepotrebe vymyslet nesmysly se da polemizovat, o FB si take mohl nekdo myslet, jaky je to nesmysl, to same o Twitteru, Uber.........dokud se to nezkusi a trh sam neurci esi to blbost je...tohle zavani centralnim planovanim, kdo muze co delat a co naopak nemuze delat.

hrmag

« Odpověď #145 kdy: 05. 06. 2014, 22:33:08 »
A po mně chceš co? Podnikání a hloupost se nevylučuje, takže jsi popsal klidně reálnou situaci.

FB je nesmysl pořád, tam není co řešit. Ale ať si ho někdo provozuje a používá, mně je to jedno. Twitter to stejné. Takže klidně tě mohl učit zakladatel FB a stejně to bude blbec. No a? Nikde žádný spor.

TondaSemik

« Odpověď #146 kdy: 05. 06. 2014, 22:38:36 »
A po mně chceš co? Podnikání a hloupost se nevylučuje, takže jsi popsal klidně reálnou situaci.

FB je nesmysl pořád, tam není co řešit. Ale ať si ho někdo provozuje a používá, mně je to jedno. Twitter to stejné. Takže klidně tě mohl učit zakladatel FB a stejně to bude blbec. No a? Nikde žádný spor.

Podnikat muze kazdy, i clovek co prodelal mozkovou mrtvici ale tezko bude blbec podnikatelem uspesnym, co videlal miliony nebo miliardy. Takze spor tu mame, dokud nenajdes blbce po mozkove mrtvici co vydelal miliony nebo miliardy. FB a Twitter jsou blbost pro tebe asi jako je blbost vysokoskolska matematika pro popelare...

txt

« Odpověď #147 kdy: 05. 06. 2014, 22:39:15 »

Takže učebnice matematiky byly zakázané a jejich čtení bylo minimálně na trest smrti?
Sbírka a cvičení z matematické analýzy - Děmidovič, Boris Pavlovič

hrmag

« Odpověď #148 kdy: 05. 06. 2014, 22:49:58 »
Za počítání z toho se posílalo rovnou na Sibiř?

iwtu

« Odpověď #149 kdy: 05. 06. 2014, 23:35:34 »
Mam za to, ze Vas tie diskusie ala vyvracat zadubencovi jeho zadubeny fakt bavia ale ste rovnaki zadubenci ako on. Ludia, trochu nadhladu ;)