V tom případě bys měl projít doporučenou literaturu a naučit se to udělat, nebo zadání počítá s tím že to někdo na Rootu udělá za tebe?
Nebudu lhát, že jsem na podobnou odpověď nečekal
). Jak jsem psal, hledám radu, to znamená nakopnutí, na které příkazy se zaměřit. V žádném případě jsem nehledal někoho, kdo toto zadání vypracuje (ani sem nedávám odkaz na onu tabulku). Také jsem napsal, že vím jak to obejít a udělat například pomocí excelu tak, aby byl vyhotoven výsledek a také jsem dodal, že to není mým cílem.
Omlouvám se za tuto reakci, ale Vaši odpověď tedy může napsat jenom trouba.
Druhá věc je, že není vš tak jednobarevné. Předmět o kterém je řeč jsme v tomto semestru měli jeden dvouhodinový blok, kde byla přednáška o historii linuxu a studijní opora je řešena zasláním pěti PPS prezentací. A protože jsem trouba a z těch prezentací jsem to nepochopil, googlil jsem základy administrace linuxu a pak jsem podal dotaz zde. Paradoxně si jsem jist, že i když pokusy s vyhotovením úkolu dopadly neúspěšně, ono vyhledávání informací a také slepé cesty znamenaly, že ve mě nějaké informace přece jen zůstaly a to je smysl takových úkolů.
Takže, jestliže někdo špatně dotaz pochopil a já jsem jej urazil, omlouvám se
)