Taky se priklanim k sony.
Tygre, je pelne ze mluvis o tom jak je wp na hovno, pouzivals ho tak 2 mesice? Ja mam android a wp a wp ma jedinou nevyhodu- nizky pocet aplikaci, ale to se lepsi. U androidi ti jich najdu desitky ;-)
Měl jsem přímo od MS zapůjčen mobil na půl roku. Byla to nějaká Nokie. Ale asi jsem byl špatně pochopen. Jednak jsem nepsal, že WP je na hovno a jednak jsem dopsal že i ostatní mobilní systémy na tom nejsou nic moc. Firefox jsem zatím v ruce neměl, ale moc velké naděje mu také nedávám. Nicméně nedávno jsem tu viděl nějaký mobilní OS (tizen?), který vypadal velmi dobře, ale možná je to tím, že už si to tolik nevybavuji. Nevím, ať se snažím, jak se snažím, pořád mi přijde u všch systémů ergonomie ovládání taková těžkopádná. Říkám si, že to musí jít vymyslet lépe a rychleji. U Androida díky velkému počtu customizovacích aplikací lze tak nějak dosáhnout toho, že mi mobil padne do ruky, aniž bych z toho vyletěl z kůže. V době, kdy jsem měl půjčenou tu Nokii, tak nebylo možné na WP něčeho podobného dosáhnout. Na druhou stranu WP v základu má tu ergonomii lepší, než android v základu. Nicméně mé přítelkyni bych stejně doporučil androida, protože až bude sedět s babama u vínka, tak aby nenadávala, že má to ovládání obrázků jiné, než její kamarádky a tak tam byla za blbku ...