"Mladá firma"
To je taky vyjádření. Firma co dělám by se taky vešla do časového rozmezí 3 - 5 let a na startup si nehrajeme, ale už má 100 zaměstnanců.
Brát to podle inovativních myšlenek ? Opět jak se to bude posuzovat podle čeho, podle indexu fiktivního tržního potenciálu růstu ?
Zrovna jsem si v CHIPu přečetl téma o 3D tiskárnách, nějak mě moc nenapadá k čemu by se to dalo pořádně využít aby to bylo vůbec ekonomické. Snad jen pro nějaké architekty, či projektanty na 3D modely.
V USA údajně odepisují investice do cloudů. No a tady se chystá nacloudovat celá státní správa, tedy už po několikáté, zatím spíše neúspěšně.
Bylo by dobré veřejně oznámit zatímní procento úspěšnosti startupů. - Když po roce 1990 chtěl každý mít svůj krámek nebo firmu s pár zaměstnanci také nám nikdo neřekl, ( třeba v TV ) jaké procento úspěšnosti někoho zaměstnávat je např. v západní Evropě.
Dnes to již samozřejmě všichni víme, ovšem tehdy si nabilo ústa tolik lidí, že jsem měl jeden čas dost práce jenom kolem toho ty ekonomické pády na ústa zaúčtovat.Aby se zas mladí nadšení nedozvěděli, že procento úspěšnosti je okolo 4 - 5 %. Tedy po té co zkrachují a vybafne to na ně z účetnictví .....