Zdravim Vas,
riesim pomerne zaujimavy problem s apache/php na LAMP a XAMPP.
Ladim mensiu aplikaciu v PHP a pri prihlasovani pouzivam iba bezne session zalezitosti (cookies su zatial zakomentovane).
Ked sa prihlasim z jedneho browsera (napr. chrome) tak mi vytvori sessionid, vytvori aj subor pre session v default ceste pre sessions v Xampp. Som normalne prihlaseny - nastavene su $_SESSION premenne,etc...
Ked si spustim druhy browser (FF), vidim sa tam prihlaseny uplne automaticky. Vobec sa pri pokuse o prihlasenie nevytvori novy session subor. Dokonca ked sa odhlasim z FF tak som automaticky odhlaseny aj v Chrome. Stale je pouzity rovnaky session subor s rovnakou session ID.
Toto sa deje nezavisle na serveri, blbne to na windows localhoste aj na debiane. Kod na prihlasovanie je strasne spraseny a neuveritelne neprehladny (nie je moj) ale vsetky moznosti, kde by sa toto mohlo diat som skontroloval a zakomentoval vsetko nepotrebne.
php.ini som skusil aj default aj rozne upravy session sekcie, dokonca aj session handler pre php cez mysql - ziadny vysledok.
Aj v tomto pripade sa stale pouzije rovnake session ID pre rozne browsery a navzajom sa prepisuje.
Dokonca aj cisty kod, kde len vlozim do sessions nejake data, tak tieto session su pristupne z kazdeho browsera. akoby server vzdy pouzival rovnaku session ID bez ohladu na zdroj requestu.
Skratka, cokolvek ulozim do $_SESSION tak je dostupne vzdy pre kazdy browser.
Stretli ste sa niekto s niecim podobnym ? Cez google som toho nasiel mnoho, ale prakticky nic nepomohlo. Moze byt za tym nejake menej bezne nastavenie php.ini ? Stale podozrievam zdrojak, mozno sa niekto z vas s takymto problemom uz stretol a vie poradit.
Vopred dakujem za kazdu radu.