Omlouvám se, za citování předchozího příspěvku, ale stejně si ho přečtěte!
Ja jsem nasledoval Bozi zasadu: Zadna kurva do baraku.
Vyplatilo se to.
Tohle se skutečně vyplácí!
2 Lenin: Nojo, ale ty jsi taky chytrej chlap, řada chlapů buď příliš chytrá není nebo myslí ptákem.
Takovým pak není pomoci.
Na jejich obranu, dnešní společnost je dost zvrácená a najít slušnou ženskou začíná být dost velký problém.
Pak to není o tom, jestli to je kurva nebo ne, ale jak moc velká kurva to je.
Musím říct, že mi je hodně slušnejch chlapů líto, to co si uvázali na krk bych ani nezaměstnal (když jsem měl ještě firmu), natož abych si takovou bral a snášel s ní "její pojetí světa".
Pokud budeme jako společnost preferovat peníze před lidmi a zábavu před odpovědností nebo ochotou pomoci druhý, pak se nemůžeme divit, že tu ženský šoustaj za prachy a jejich představa dobře stráveného večera je se ožrat a pořádně si zašukat.
Peníze jsou dobré, podporují ekonomiku, ale je to jako s ohněm, peníze jsou dobrý sluha, ale špatný pán.
Mám už 6 let starý mobil, který se asi sice umí připojit na net, ale Android v tom není.
Telefon mi pravidelně 1x za den spadne na zem a kupodivu, protože nemá gorila glass ani nic podobnýho, tak je display v celku.
Jo, chlastám, ale to hlavně protože mně stávající stav společnosti dost sere.
Když jdu ven do města, nevidím tam tváře jako dřív, normální lidi, ale bezdomovce, smažky a tvrdě relaxující opálený, společnost se mění a není to zrovna k lepšímu. Krade se čím dál tím víc, peníze znamenají čím dál tím víc a začíná to být k zblití.
Snad se mi povede z republiky vypadnout.