Co byste chtěli k Vánocům vy?

Kit

Re:Co byste chtěli k Vánocům vy?
« Odpověď #30 kdy: 21. 07. 2016, 18:25:43 »
Kit: No to je prave ten problem, kapitalisti je nevyrabi, nebot za hloupe mastne placky se utrzi vic. Jinak vrcholem byl podle me LifeDrive s CF kartou, popripade ARMove vecka od Sony

Zahlédl jsem, že se ještě někde snad prodává Palm Centro a dokonce za přijatelnou cenu.

« Odpověď #31 kdy: 21. 07. 2016, 19:39:31 »
Coz o to, ja taky jeste vim, kde se palmy prodavaji, otazka je, zda ty tisice jsou za ne jeste dneska prijatelna cena. Ne, ze by bylo neco lepsiho.
Jinak ja treba nedavno koupil Zire 31 za smesnou cenu na hrani.

Kit

« Odpověď #32 kdy: 21. 07. 2016, 19:54:23 »
... otazka je, zda ty tisice jsou za ne jeste dneska prijatelna cena.

Ve chvíli, kdy máš pro tuto platformu napsáno několik vlastních funkčních aplikací, které se ti nechce předělávat, tak je to jasná volba. Což je můj případ.

bedňa

« Odpověď #33 kdy: 21. 07. 2016, 20:28:30 »
Lepší, priateľskejší svet.

javaman

« Odpověď #34 kdy: 21. 07. 2016, 20:34:57 »
... otazka je, zda ty tisice jsou za ne jeste dneska prijatelna cena.

Ve chvíli, kdy máš pro tuto platformu napsáno několik vlastních funkčních aplikací, které se ti nechce předělávat, tak je to jasná volba. Což je můj případ.

Pokud jsou v Javě, tak nejsi ničím omezený ;) Pokud sis vybral špatný jazyk, pak je to horší...

Kit

« Odpověď #35 kdy: 21. 07. 2016, 20:37:34 »

Pokud jsou v Javě, tak nejsi ničím omezený ;) Pokud sis vybral špatný jazyk, pak je to horší...

Jsou v Lispu, takže jsem si vybral dobrý jazyk.

javaman

« Odpověď #36 kdy: 21. 07. 2016, 20:38:46 »
A jdou ti bez přepsání i na nových mobilech? I na starých? A vlastně na všem?

Kit

« Odpověď #37 kdy: 21. 07. 2016, 20:51:46 »
Jistě, Lisp běží na čemkoli. Dokonce je možné aplikaci za běhu modifikovat, což je u jiných jazyků docela problém.

javaman

« Odpověď #38 kdy: 21. 07. 2016, 20:53:31 »
Tak proč jsi psal opak? Aplikace se za běhu nemá co modifikovat :D To je tak pro lopaty. Ale pokud po tom toužíš, i v božské Javě můžeš.

« Odpověď #39 kdy: 21. 07. 2016, 20:57:41 »
Kit: Tak tohle me nenapadlo. Muzu se zeptat, o jake aplikace konkretne jde? Jinak na Android tusim existuje emulator, ale to je jako delat z ho... cokoladu.

Kit

« Odpověď #40 kdy: 21. 07. 2016, 21:24:58 »
Kit: Tak tohle me nenapadlo. Muzu se zeptat, o jake aplikace konkretne jde? Jinak na Android tusim existuje emulator, ale to je jako delat z ho... cokoladu.

Jsou to takové appky pro statistickou analýzu dat, něco AI, účetnictví, evidence sbírky, pohledávek, závazků, prostě takové drobnosti, které by se v jiných jazycích dělaly o něco hůř. Velkou výhodou je, že je to propojeno se standardními aplikacemi, například s kalendářem, kontakty, úkoly apod.

Jistě, v Androidu mám Lisp také nainstalován, ale už to není tak pohodlné a chybí mi tam ta provázanost se systémem. Na Palmu jen skriptu přiřadím ikonu a v tu chvíli mám aplikaci na ploše.

vertigo

« Odpověď #41 kdy: 21. 07. 2016, 21:31:52 »
Diskuze na rootu bez agenturních trollů.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 21. 07. 2016, 21:37:11 »
Aplikace se za běhu nemá co modifikovat :D To je tak pro lopaty. Ale pokud po tom toužíš, i v božské Javě můžeš.

Hle, bozsky sestoupil z Olympu a hazi perly svinim. Co na tom, ze v nekterych jazycich se bezne prave vyuziva toho, ze programy samy sebe modifikuji. Ale to je spatne, protoze bozsky se to jeste nenaucil a Java na to asi neni nejlepsi. Takze lopaty, piste self-modifying code, kdyz musite, ale vezte, ze je to proti zakonum bozim. Clovek by sice rekl, ze je to machrovina, kterou jen tak nekdo neumi, ale bozsky rozzehl svetlo a nyni je to jiz jasne: je to pro lopaty.

javaman

« Odpověď #43 kdy: 21. 07. 2016, 21:58:59 »
Která aplikace by se měla sama modifikovat? Jak se to testuje? Kde se to nasazuje? Jako asi máš úžasné způsoby využítí, ale nějak mi to uniká. Machrovina to je tak pro lopatu, která nezvládne ani dobře normálně psát.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 21. 07. 2016, 22:08:35 »
Která aplikace by se měla sama modifikovat? Jak se to testuje? Kde se to nasazuje? Jako asi máš úžasné způsoby využítí, ale nějak mi to uniká. Machrovina to je tak pro lopatu, která nezvládne ani dobře normálně psát.

Zatím z tebe padá jen co nevíš a neumíš. Co vlastně víš a co umíš? :D