Doporučte USB bluetooth

Doporučte USB bluetooth
« kdy: 06. 11. 2013, 12:15:40 »
Zdravím, potreboval by som odporučiť nejaký USB bluetooth podporovany jadrom aspon 3.0 vyssie. Na bakalárke budem príjmat data cez BT z health device. Neni som si istý či stačí BT 2.0 ale ak by bolo možné by som bol radšej za USB 4.0. Pozeral som nejake produkty na alze ale vecsinou je tam napisane podpora len windows. Dik za kazdu radu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Doporučte USB bluetooth
« Odpověď #1 kdy: 06. 11. 2013, 14:01:08 »
Tak se podivejte na ALZA, vyberte nejlevnejsi a googlujte, jestli to nekomu chodi v Linuxu. Tyhle kramy vetsinou chodi po zapichnuti do portu.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #2 kdy: 06. 11. 2013, 15:23:17 »
Tak se podivejte na ALZA, vyberte nejlevnejsi a googlujte, jestli to nekomu chodi v Linuxu. Tyhle kramy vetsinou chodi po zapichnuti do portu.

Ovšem některé způsobují kernel panic ... já tu mám třeba 4WORLD na který si nemohu stěžovat a dvacet donglů noname, které rozdávám zdarma klientům windows, protože při jejich konstrukci se vymyslela zase nějaká pochvovina, aby se ušetřilo a nesplňovalo to standarty.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 06. 11. 2013, 18:15:23 »
Dyk rikam, ze ma Googlovat. A uz tu mame prvni vysledky z Google: 4WORLD chodi Tigrovi na Linuxu tak, ze si nemuze stezovat.

« Odpověď #4 kdy: 08. 11. 2013, 23:14:03 »
Napr pisal som do Trustu ohladom jedneho USB 4.0 a napisali ze na linuxe asi nefunguje :D ale to bola skor taka vyhybava odpoved.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. 11. 2013, 11:14:49 »
V Trustu jsou debilove. Vyrobi kameru, ktera se tvari jako USB storage a napisi na to, ze je podporovana akorat Widlemi. Jako by byl problem tam napsat, ze je to USB storage a tak to chodi vsude.

jfila

« Odpověď #6 kdy: 09. 11. 2013, 13:16:19 »
Já jsem si takový Bluetooth modul pořídil na e-bay za $1.60 a funguje jak pod OpenWrt tak i pod posledním Ubuntu(dnes už možná předposledním). Na Ubuntu to dokonce fungovalo jako pod Windows, jen to "tudum" se neozvalo a zařízení bylo okamžitě připravené k hrátkám.