Já jsem řešil stejný problém, v Lenovu mi řekli, že cca 700,-kč fyzické médium (+poštovné), 450,- za odkaz. Když jsem s tím seznámil zákazníka, který nakonec souhlasil a já vyplňoval formulář na webu
http://www.lenovoservices.cz/ tak mě naštvala kolonka, kde jsem měl nahrát kopii faktury-učtenky, na které ten počítač byl zakoupen (s vyditelnou informací o tom, že měl v sobě Windowsy) !! Asi nestačí ten štítek, vylepený na PC pod baterkou

Když jsem si telefonoval s podporou a narovinu se jich zeptal, jesli má cenu zkoušet ten sériový klíč na klasické instalační médium, tak mi řekli, že to ani nemusím zkoušet, že mají svoje verze widlí.
Jenže po zkušenosti s účtenkou a čekací dobou X dnů, dokud mi "administrátor účtenku neschválí" jsem se to rozhodl risknout. Na štítku bylo uvedeno Win 7 Pro for Lenovo. Já jsem použil instalační disk Win 7 Pro 64bit SP1 (GGK) a sériák mi to sežralo tak úspěch! :-)
Pokud by mi tenhle postup neprošel (ještě jsem měl v záloze instalačku bez SP1), tak bych asi přistoupil k brutálnějšímu kroku - windowsy cracknul a potom natvrdo pomocí nějaké utlity změnil product key...