Já tam pár užitečných rad dostal. Paradoxně si myslím, že jediný forum na doméně živě.cz za něco stojí. Články - bulvár. Komentáře a náhled na ně - jako náctiletí. Reklamy - bez AdBlocku ani ránu.
Když pak člověk ve foru nahlas řekne, že AdBlock nepoužívá a chápe význam reklamy (živí server a lidi kolem něj), ale že je jí na něj už moc, dozví se, že je to všem u zadku. Když napíše na reklamní oddělení, že to přeháněj a chce odpověď, dostane zpátky akorát vyliž zadek. Na foru jsem tenkrát celkem bojoval s tím,že když nepřijde změna, seru na ně. Nepřišla, dokonce mě po měsíci stávky (= nenavštěvování serveruvčetně fora) přivítala fullscreen reklama s videem, na které se MUSÍ čumět. Přetrpěl jsem to, rozloučil se a poserte se.
Nebyl jsem jediný, kdo se na ně vysral, bohužel, stěžejní část uživatelů (hlavně Ti znalí z fora) zůstala, i když taky poukazovala na množství a styl reklamy... DDoS na ně, na hajzly, který si neváží čtenáře (to čtenáři, zvlášť Ti bez AdBlocku, jim dávají peníze...). Hovada!
(Pardon, musel jsem :-) )
Tady mě reklamy občas i pobaví. Hlavně nejsou vysloveně nucený. I když si pamatuju zavedení tý do fora, která vypadá jako příspěvek... Ale i tu už přehlížím. A dál patřím mezi lidi, kteří neblokují. Chápu význam.