Ondřej: Ono sledovat sportovní přenos v čistym interlaced je taky docela brutální... Sledovat ho s nějakym "slabym" (na výkon) filtrem, to je strašný. A když chceš pořádnej, potřebuješ k tomu holt i pořádnej HW. Docela by mě zajímalo, jak se s deinterlace perou set-top-boxy, protože to v sobě nemá nic výkonnýho a obraz je přitom bez čar (relativně).
Jirka_V: Teď Ti sem píšu z Windows XP, který už jedou šest let (pracovní) ;-) Ale to záleží nejvíc na uživateli. A pokud máš takovýho, kterej ani sám nenainstaluje aktualizace a před spuštěním antiviru Ti (pro jistotu) zavolá, tak bys mu dal nejradši něco, na co už nesáhneš... Ideálně nikdy. A tak to mám já. Takže ve Windows vidím ztracený prachy (zvlášť při momentální ceně, neřekl bych za těch 800,-) a pro mě nervy v p*deli, nemluvě o čas, kterej s tim zase zabiju (a nic užitečnýho se při klikání na "Další" a "Ano" nenaučim).
Víte, že: Microsoft Security Essentials instalační program neumí přeinstaovat stávající kopii programu? Neumí jí dokonce ani odisntalovat. Takže ručně odebrat, pak teprve nově nainstalovat. Tohle mě neskutečně, ale fakt neskutečně, vytáčí, proto se tomu bráním.