Panu Růžičkovi a zejména panu Prýmkovi díky. Určitě bych nesháněl zaměstnance. Smlouva o dílo by danou věc zřejmě řešila nejlépe.
Dá se také opravdu říci, že to zadání a jeho vyřešení je přímo převoditelné na peníze, násobeno ve výsledku časem používání dosaženého řešení. Ten popis toho co bych potřeboval vyvinout jde samozřejmě upřesnit, ovšem nechci dávat zdarma na web náměty na podnikatelský záměr.
Zajímavé je, že mne poměrně dost lidí nechápalo. Ono to první kolo by bylo o zjištění schopností s kým budu jednat v kole druhém a za těch 6000 např. by mi takové zjištění stálo. Ono i veřejné oznámení zařízení X má dělat Y má svou cenu na trhu, kde je konkurence jako hrom.
Ti studenti, zejména místní VŠ asi není úplně dobrý nápad.
Dodatek. Pokud si mne někdo plete s kapitánem Rumem, opravdu s ním nemám nic společného, jediné co vím ve které firmě pracuje, to, že tam mají asi dost honičku stíhat zajímavé zakázky a že opravdu sháněli zaměstnance. A pak existuje určitá problematika se kterou se na ně obrátím. Jo a vím kde ta firma sídlí, jezdím okolo .......... Domnívám se také, že ta firma je schopná dostát svému názvu.