Zdravím.
Po dlouhém váhání jsem "velké PC" přivedl zpět k Linuxu (původně openSuse) od MacOS který mám i na notebooku.
Mám jen jeden drobný problém.Ubuntu preferuje RhythmBox a osobně jsem spíše zastáncem projektu Banshee, který jsem používal již dříve. Navíc je zde jistí kompatibilita s iTunes (import knihovny, atd.).
Nicméně ve chvíli, kdy vykopnu RhythmBox z Ubuntu, přestanou mi fungovat např. náhledy hudby v nautilu, atd.
Co považujete za lepší řešení pro přehrávání hudby při práci, a správu knihovny - a poté synchronizaci s flashdiskem do autorádia.
Co používáte, a proč? Popravdě, i Rhythmbox toho dnes již umí dost - na openSuse jsem používal Banshee hlavně z důvodu že uměl daleko víc věcí.
Btw... praferuji GTK aplikace - nové KDE 4 mi od začátku nesedí (a dodnes nesedlo, ani v novém Suse, prostě mi přijde divně polovičaté) včetně nového Amaroku.
Spíš mě mrzí a zaráží proč Canoncial nezvolil právě podporu MONO a nezvolil Banshee, místo Rhythmboxu již dávno. A zase pokud nebudu používat Canoncialem zvolené aplikace nebude to tak snadné s updaty a budu se asi připravovat o některé funkce. Ne?