No, vzhledem k tomu, ze si nejsem ani jisty jestli cloudflare podporuje jen subdomeny (v placene verzi ano primo pres CNAME zaznam, v te free si moc neverim), tak jsem to zacal resit novym uctem a vlastni domenou. Proc jsem se ptal na tu subdomenu - protoze cloudflare je resen technicky tak, ze pres dns podstrci svoje servery - potrebuju subdomenu kterou muzu delegovat. A k tomu proc cloudflare - traffic zacina byt prilis vysoky (pres 10GB a to stranky cast mesice nejely, navic obcas dosahnu i limit na cpu hostingu). Cachovani od clouflaru vypada hodne dobre - cetl jsem, ze u statickych stranek (wiki se prilis nemeni) to bezne usetri pres 60% trafficu. V pripade vypadku hostingu, nebo docasneho zablokovani kvuli "pretizeni" cpu muze CF sam servirovat stranky (v offline rezimu).
(D)DoS nepredpokladam, extremni narust navstevniku taky ne. Popravde se mi ten traffic zdal nejaky vysoky (celkove ~5MB obrazku, jinak text), podle statistik kolem 50 uzivatelu denne. Ale asi to neni moc mimo. CF take podporuje detekci hot-linkovani obrazku, coz se muze hodit. Uvidim, jestli/jak moc to nakonec pomuze.
Financovani uzivateli nevidim dobre, nemam totiz zadnou stalou komunitu, spis lidi co to zkusi a za tyden jdou o dum dal. (Jde o mod pro hru Minecraft.)
Asi jsem mel uvest adresu stranek hned v prvnim postu, ale na nekterych forech je to brane jako reklama, tak jsem to pro jistotu zcenzuroval. Jde o stranky
jaffas.moxo.cz (tam je uz jen presmerovani wiki) a
wiki.jaffas.moxo.cz. Ale jak jsem uvedl vyse, pujdu cestou sve domeny (CF uz mi na ni funguje, mohl jsem si usetrit den rypani do dns zaznamu. stejne nechapu, proc to nejelo).