Prave pisu z notase HP 4720s, takze napisu svoje zkusenosti s timto kusem konkretne. Mam starsi model s Core i3, radeonem 5470, 4G ram, win 7 professional.
Mechanicke provedeni : vcelku dobre, ntb je dost pevny, nicmene ty pruduchy mezi klavesnici a displayem se snadno zanasi prachem a je potreba to porad cistit, coz plati i o klavesnici ktera je leskla.
Display : Obrovske plus - matne provedeni, zadne zrcadlo.
Klavesnice : otazka zvyku, treba me osobne stval maly levy shift, a taky jsem mel na predchozim notasu jinak umistene ctrl + fn, takze otazka zvyku.
Touchpad : Bida a des, nutno koupit mys a vypnout protoze tlacitka jsou soucasti te plosky k posouvani takze kdyz klikate tak zaroven hybete kurzorem, no musi se zazit... Toho kdo tohle vymyslel bych nazval slovy jenz se zde publikovat nedaji...
Vykon ve videu : pohoda, nenarazil jsem na problem, prehraval jsem tu jak blu-ray disk tak *.mkv.
Vykon ve hrach : Zkousel jsem NFS : Most wanted a WoW:Cataclysm. Oboji funguje bez vetsich problemu, akorat ve WoW je potreba stahnout mnozstvi travy atd protoze jinak se to pri vetsim poctu lidi seka - tyka se teda raidu kde vsici kouzli jako o zivot.
Vykon novejsich modelu se samozrejme muze lisit, proto za to uz nemuzu dat ruku do ohne, ale prijde mi tenhle ntb jako dobra volba.