Ten žebříček někdy zveřejni, myslím, že to bude velmi zajímavé čtení.
Se Scalou jsem si hrál chvíli také (zhruba před rokem), ale odradily mne od toho věci, které v ní někteří lidé vyprodukovali. Příklad - znáš knihovnu Dispatch? http://www.flotsam.nl/dispatch-periodic-table.html Chybové hlášky byly celkem šílené, doby kompilace projektu taky, stejně tak binární nekompatibilita mezi verzemi byl krapet problém a ve výčtu drobností, které znepříjemňují život, bych mohl pokračovat. Myslím, že ze Scaly se může stát plnohodnotný konkurent Javy, ale bude to ještě pár roků trvat.
Zatím můj all-time favorit z high-end enterprise projektu je asi tahle prasárna od nějakého indického kolegy (pozor, i indové umí být výborní programátoři, jen jich je poskrovnu) - čtení hodnot z CSV, samozřejmě copy&paste asi pro pět sloupečků:
if(csv.get("Name & last name of customer. For companies, ABN Identifier") != null) {
value = csv.get("Name & last name of customer. For companies, ABN Identifier")
} else if(csv.get(" Name & last name of customer. For companies, ABN Identifier ") != null) {
value = csv.get(" Name & last name of customer. For companies, ABN Identifier ")
}
Z čeho mi šla hlava kolem minulý týden, je launch.jnlp s referencí na weblogic.jar. Stahovat ke GUI aplikaci
celý weblogic server je prostě dobrej nápad :-).