Sháním knihy

lumka

Sháním knihy
« kdy: 07. 04. 2013, 18:43:10 »
Zdravím všechny,

vím, že to sem zcela nepatří a nechci z fóra zavádět inzertní portál, ale bohužel se mi v ČR nedaří sehnat následně vypsané knihy. Pevně doufám, že bych mohl mít úspěch zde - je to poslední šance. Na fóru se vyskytují jak linux/unix admini, tak i Windows admini.

Zkoušel jsem objednat nějaké použité knihy z USA, ale zatím jsem neměl moc štěstí - knihy absolutně neodpovídaly popisu, padající stránky, polité...

Neměl by doma někdo na prodej použité knihy:
Windows Server® 2008 Resource Kit (PRO - Resource Kit)
Případně jiné knihy o Windows Server® 2008 - pouze AJ?
Nebo knihy o Windows Server® 2012 - pouze v AJ?

Pokud někdo doma má požadované knihy, prosím o odpověď s názvem knihy, popisem stavu, cenou a emailovou adresou.

Mockrát děkuji.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Sháním knihy
« Odpověď #1 kdy: 07. 04. 2013, 19:58:38 »
Zkuste ebay, ja tam par knih tohoto typu kdysi koupil.

PanKapitanRUM

« Odpověď #2 kdy: 07. 04. 2013, 21:00:48 »
Určitě je vhodné je koupit, jejich stažení z Internetu ze serverů typu NAHRAJTO je s přihlédnutím na lidovou cenu produktů této firmy nemorální. Koupit se dají buď na Amazon nebo Ebay.co.uk případně je bylo možné koupit od libovolné školící firmy nebo v Luxoru na Václaváku.

lumka

« Odpověď #3 kdy: 07. 04. 2013, 21:15:32 »
Na eBay (z USA) jsem kupoval podobné knížky, bohužel neodpovídaly popsanému stavu.

Windows Server® 2008 Resource Kit (PRO - Resource Kit) jsem našel na eBay UK (2 prodejci, jeden posílá pouze po UK), ale bohužel akceptují jen PayPal, což je pro mě bohužel k ničemu, PayPal nemám a z důvodu koupě jednoho setu khih nehodlám zakládat.

V luxoru jsem se byl podívat a bohužel nemají a dle prodavače ani mít nebudou.

Na Amazonu jsou nové a drahé, u nákupu použitých knih z Amazonu mám také špatné zkušenosti - knihy odeslány až 17 dní po obdržení platby...

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 07. 04. 2013, 21:26:02 »
Ja nakupuju ebooky na "http://shop.oreilly.com/home.do", ale tisteny knihy se daji koupit taky, jenom pozor na clo. Navic maji uz asi dva roky akci 2+1 a to navic ne v oblibenem ceskem modelu "nejlevnejsi zdarma", ale rozpoctenim ceny.

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #5 kdy: 07. 04. 2013, 21:26:48 »
heh, tyhle pacienty fakt lituju. Já si radši stáhnu software pod GNU GPL a k tomu dokumentaci pod GNU FDL licencí a pošlu bokem nějaké prachy autorům, když budu spokojený.

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 07. 04. 2013, 21:46:50 »
to Franta:
V poradku, ale prosimte neotravuj s tim dospely.

Zdenek Henek

« Odpověď #7 kdy: 08. 04. 2013, 06:49:58 »
Co takhle safaribooks?

http://my.safaribooksonline.com/search?q=Windows%20Server%C2%AE%202008%20Resource%20Kit

jedna se o online "knihovnu", nejlevnejsi tarif za 90 eur na rok, obsah knih stale zastarava a proc by odborna literatura mela zabirat misto, ktere muze zustat pro lepsi literaturu :).

Z

Zdravím všechny,

vím, že to sem zcela nepatří a nechci z fóra zavádět inzertní portál, ale bohužel se mi v ČR nedaří sehnat následně vypsané knihy. Pevně doufám, že bych mohl mít úspěch zde - je to poslední šance. Na fóru se vyskytují jak linux/unix admini, tak i Windows admini.

Zkoušel jsem objednat nějaké použité knihy z USA, ale zatím jsem neměl moc štěstí - knihy absolutně neodpovídaly popisu, padající stránky, polité...

Neměl by doma někdo na prodej použité knihy:
Windows Server® 2008 Resource Kit (PRO - Resource Kit)
Případně jiné knihy o Windows Server® 2008 - pouze AJ?
Nebo knihy o Windows Server® 2012 - pouze v AJ?

Pokud někdo doma má požadované knihy, prosím o odpověď s názvem knihy, popisem stavu, cenou a emailovou adresou.

Mockrát děkuji.