Pálení na více DVD současně

czjaromir

Re:pálení na více dvd současně
« Odpověď #15 kdy: 01. 06. 2013, 22:48:12 »
cca 3.8x taky jsem to zkoušel

czjaromir

« Odpověď #16 kdy: 01. 06. 2013, 23:05:32 »
to Trubicoid2 taky jsem tu stránku viděl a když jsem se hodně snažil tak jsem to nepochopil, tu proměnou totiž nastavím tak že ji přidám do souboru který se zpracovává. Potíž je v tom že script nejdřív stáhne nějaký soubor z internetu se kterým vzápětí pracuje uf vidím to v logu a mám pocit že bych musel upravovat zdroj na internetu možná se mýlím. Je fakt že jsem se o kousek posunul když jsem upravil ten soubor ve kterém to naposledy zkolabovalo ale ten byl v pc. Při zadání easy_install burneronfire vidím že si něco stahuje. Končí to hláškou. File "build/bdist.linux-i686/egg/setuptools/sandbox.py", line 87, in wrap RuntimeError: maximum recursion depth exceeded. Chyba je stejná ale nemohu s tím pohnout. Ani když ten soubor upravím a to je pravděpodobně proto že se mi někde zkraje přepíše.  :'(

narcis

czjaromir

« Odpověď #18 kdy: 01. 06. 2013, 23:38:34 »
Tak ne nepřepíše díval jsem se. Zkusím ho ještě upravit.
to narcis to přece na začátku píšu. On to není problém na widlích ale na linuxu bych to tak neviděl. No nezkoušel jsem alcohol pod wine hmmm. :D Možná je to taky cesta.

narcis

« Odpověď #19 kdy: 01. 06. 2013, 23:47:54 »
Dávno bylo hromadné napalování, a není jen wine, je i vbox, vmware,,. A proč ne widle na nějakém šuntu?

czjaromir

« Odpověď #20 kdy: 02. 06. 2013, 07:00:04 »

czjaromir

« Odpověď #21 kdy: 02. 06. 2013, 07:18:19 »
Tak jsem našel http://sourceforge.net/projects/turbojet/?source=dlp ale výsledek se mi zdá stejný jako z řádku.  :(

czjaromir

« Odpověď #22 kdy: 02. 06. 2013, 14:55:07 »
Tak to je zajímavé, zkusil jsem spustit v jednom terminálu growisofs a v druhém cdrecord (wodim) a ejhle obě vypalovačky jedou bez problémů. Nemáte někdo povědomí o tom, proč když spustím dvě instance jednoho programu, tak minimálně jedna nejede dobře a když spustím dvě různé binárky tak ano? :o

czjaromir

« Odpověď #23 kdy: 02. 06. 2013, 15:19:37 »
Tak teď už asi vím jak pálit na 3 vypalovačkách. Uživatelů můžu totiž mít mnoho a jedna binárka spuštěná vícekrát pod různými uživateli jede taky. Kde může být problém?  ???

Zopper

• 866
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 02. 06. 2013, 17:03:09 »
Řekl bych, že pak se někde něco pere o zdroje a viděl bych to na bug.  Ovšem je otázka kde je to úzké hrdlo, hmmm.

Trubicoid2

« Odpověď #25 kdy: 02. 06. 2013, 17:17:43 »
Starodava verze cdrecord v prikazove radce radila, ze mas palit pod rootem kvuli nejakym scsi bufferum, neni to vono? 3x pod rootem jede?

czjaromir

Re:Pálení na více DVD současně
« Odpověď #26 kdy: 02. 06. 2013, 23:03:17 »
Ten turbojet původně asi fungoval, ale mě ne, vzhledem k tomu že používá cdrecord a je to nejspíš jen gui. Z toho se dá opravdu usoudit na bug. Původně jsem právě kvůli právům pracoval jen pod rootem. Mám ubuntu 12.04 pentium 4 3.2 Ghz 2x, a nějaký intel 82915 chipset. Ale je zajímavé že stejně blbě se chovají 2 growisofs i 2 cdrecordy. Jak lepe zjistit kde by mohl být bug to teď nevím a reportovat to už problém asi nebude.