Prodám Nokia N900

Jim

Re:Prodám Nokia N900
« Odpověď #30 kdy: 28. 05. 2013, 12:33:29 »
E-mail mi přijde slušný, jen pomalý. pokud máte rádi stylus: claws, ten umí snad vše. Zkoušel jsem i qtmail a Trojitou, ale ani jeden mi nevyhovoval.

Někde jsem zahlédl aplikaci která by měla umět dohledávat k číslům info na internetu, ale netestováno a nemohu si vzpomenout ani na název, ta by to mohla umět. Zkusím si vzpomenout nebo ji najít a večer bych to sem postnul.

Jak myslíte jeden kontakt dvakrát? Moc jsem asi nepochopil záměr.

Jim

« Odpověď #31 kdy: 28. 05. 2013, 12:54:02 »
Nemusí to být zrovna shodné jméno. Někdo mi volá, mám ho v kontaktech, ale já si říkám kdo to sakra je? Proto si u některých kontaktů píšu třeba adresu, název firmy případně něco do poznámky. A líbilo by se mi, abych se na to v rychlosti mohl mrknout přímo na té obrazovce příchozího hovoru než to zvednu.

Pavouk106

• 2 399
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #32 kdy: 28. 05. 2013, 14:25:00 »
A já mám na mysli zobrazení v kontaktech a/i při hovoru.

Třeba táta a brácha se oba jmenujou stejně, tak je chci prostě nějak odlišit, abych na první pohled věděl, kdo mi volá/komu volám.

Můžu to udělat třeba tím, že do kolonky jméno nebo příjmení přidám "st." nebo "ml.", ale to v kolonce jméno/příjmení nemá dle mě co dělat. Mám to tedy v poznámce, která ale není vidět jinde, než v podrobnostech... :-)

Na druhou stranu je můžu vyfotit a přiřadit ke kontaktu a bude klid :-D