Zdravim,
sice je to len taka blbost - ziadna dolezita veci (teda aspon v tomto pripade), ale aj tak to nema preco nefungovat.
$ incrontab -l
/var/log/kern.log IN_MODIFY sh /home/foo/bin/poplog.sh /var/log/kern.log
cize pri kazdej zmene suboru kern.log by sa mi mal spustit script poplog.sh s argumentom cesty k suboru z ktoreho ma ofarbit (aby napr critical logu bol vypis cervenou farbou atd...) a vypisat posledny riadok toho suboru pomocou notify-send. Toto vsetko mi pekne fungovalo az donedavna (po nejakom update). Pri zmene toho logu sa poplog.sh proste nespusti. Taktiez som skusal pridat do incron tabulky takuto vec:
/home/foo/incron IN_ALL_EVENTS echo "triggered\n" >> /home/foo/incron_trigger
co taktiez nefungovalo, cize to tym scriptom ani notify-send, ani dbus-om urcite neni.
- debian testing s mnou skompilovanym kernelom 3.4.1 (cital som, ze kernel musi byt skompilovany s inotify inak inotify nebude fungovat ale aj predtym ked mi to fungovalo som mal taktiez vlastnorucne skompilovany kernel a nepamatam si ze by som v configu musel vobec nieco s inotify zapinat. A vobec, nemyslim si ze to s kernelom bude mat nieco spolocne pretoze myslim ze mi to fungovalo este aj tu, na 3.4.1-ke....alebo nie?...neviem, nepamatam si...)
- inotify-tools 3.13-3.1
- incron 0.5.10-1
Vedel by mi niekto s tym pomoct?
Dakujem