Linuxové zbraně

PanKapitánRUM

Re:Linuxové zbraně
« Odpověď #15 kdy: 11. 01. 2013, 19:35:15 »
Ve skutečnosti je v každé průměrné mezikontinentální balistické raketě několik hlavic, kdy 1/3 ovládá Windows Vista, 1/3 Apple a 1/3 Android. Tím, že dojde k nahrazení Windows Vista za Windows 8, se zásadním způsobem zvedne světová bezpečnost ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 11. 01. 2013, 22:52:33 »
Tím, že dojde k nahrazení Windows Vista za Windows 8, se zásadním způsobem zvedne světová bezpečnost ;D

Ovsem zasadnim zpusobem poklesne bezpecnost na vojenskych zakladnach temito raketami vybavenych. Riziko nahodneho vybuchu a kilometroveho krateru na miste zakladny je nezanedbatelne. Ne, ze by mi tech vojaku bylo lito, ale predstava jaderne zimy kvuli jejich hrackam s Widlemi me moc nerajcuje. Uz obycejna zima mi leze na nervy.

Pavol

« Odpověď #17 kdy: 11. 01. 2013, 23:49:41 »
Tak trochu mi to pripomína jeden film so Stevenom Seagalom, kde na konci filmu zhadzovali vojenské helikoptéry namiesto bomb kvetiny. Tu je to namiesto helikoptér strela a namiesto kvetín open source :D

Re:Linuxove zbrane
« Odpověď #18 kdy: 12. 01. 2013, 09:22:22 »
Týmto sa len potvrdzuje že linux je na mission critical systémoch jediný reálne nasaditeľný OS.
Je to smutný, jak se z linuxáků stává něco, co byli donedávna jenom windowsáci... Lidi, kteří znají jediný OS - ten svůj :(

FreeBSD, OpenBSD, Solaris...nic? wxWorks, QNX, LynxOS... nic?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 12. 01. 2013, 10:15:49 »
Co je wxWorks? Google mluvi akorat o necem v souvislosti s meteorologickymi satelity.

« Odpověď #20 kdy: 12. 01. 2013, 11:02:45 »
Co je wxWorks? Google mluvi akorat o necem v souvislosti s meteorologickymi satelity.
Sory za překlep, myslel jsem http://en.wikipedia.org/wiki/VxWorks Asi se mi do toho podprahově zamotaly wxWidgets :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Linuxove zbrane
« Odpověď #21 kdy: 12. 01. 2013, 11:09:06 »
FreeBSD, OpenBSD, Solaris...nic? wxWorks, QNX, LynxOS... nic?

Potiz je v tim, ze rada z nich je placena a chudaci vyrobci zbrani musi setrit. Dneska mate obchodni marzi na raketu tak leda par milionu dolaru, tak kazdy cent se hodi. Prece byste nechtel, aby si chudaci museli kupovat kratsi Lincolny.

« Odpověď #22 kdy: 12. 01. 2013, 13:43:48 »
Ve skutečnosti je v každé průměrné mezikontinentální balistické raketě několik hlavic, kdy 1/3 ovládá Windows Vista, 1/3 Apple a 1/3 Android. Tím, že dojde k nahrazení Windows Vista za Windows 8, se zásadním způsobem zvedne světová bezpečnost ;D

... a klíčový software řídící chod raketové základny je MS-DOS a Norton Commander ...

Radovan

« Odpověď #23 kdy: 12. 01. 2013, 15:03:52 »

... a klíčový software řídící chod raketové základny je MS-DOS a Norton Commander ...

Pokud by nešlo zrovna o DOS 4, vyhlášený svojí nestabilitou, tak by to byla docela dobrá kombinace ;-)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 12. 01. 2013, 15:23:50 »
Nestabilita by nebyl problem, akorat by nejaky debil prohral valku, az mu krachne DOS pri pokusu o odentrovani launch.bat, coz nam muze byt jedno, nase valka by to nebyla.