Opera Mini a přemoudřelý Google nebo Android

neprihlaseny hawran

Opera Mini a přemoudřelý Google nebo Android
« kdy: 10. 11. 2012, 16:09:42 »
Mam na svem vychytralem mobilu ucet na google, bych se mohl ucastnit hratek pres Google Play a podobne uchylarny.

Ted jsem se chtel podivat do svych jinych mailboxu, ktere u Velkeho Bratra mam. Tak jsem nahodil Operu Mini (originalni webator byl zalostny), na potricatesedme se mo podari vnutit si vstup do textoveho pole pro login, tak ho tam vlozim  (POZOR, zadny uz kdysi vlozeny se mi nenabizi). Abych presel k poli pro heslo, musim pouzit klavesu 'Prejit'.

A ted to zacne, Opera cosi posle Googlu, ten cosi posle zpatky a ejhle, v polich Login/Password se objevila dvojice, kterou jsem poslal vyse.

Ale tu jinou dvojici uz proste nevlozim, :-(

Ma nekdo napad, co s tim?

PS: v souvislosti s timto prispevkem jsem jeste narazil na dalsi ficurku, ktera mne pekne s..e ...
« Poslední změna: 10. 11. 2012, 18:03:20 od Petr Krčmář »

DK

Re:Jsem blb ja, nebo Opera Mini, premoudrely Google nebo Android (zte)?
« Odpověď #1 kdy: 10. 11. 2012, 16:33:07 »
pouzij dolphina

Redi

« Odpověď #2 kdy: 10. 11. 2012, 16:50:27 »
Ve Firefoxu mi tohle fachá, zkus ten...

radek

« Odpověď #3 kdy: 10. 11. 2012, 17:00:03 »
Ja bych pres opera mini neposlal zadny heslo. Na pc(mel jsem zaplou tu jejich proxynu) se mi jednou stalo po zadani jedne stranky jsem se dostal uplne na jinou stranku-presneji na mejlovku naprosto cizyho cloveka (maily sli normalne cist).

neprihlaseny hawran

« Odpověď #4 kdy: 10. 11. 2012, 17:54:09 »
Ja bych pres opera mini neposlal zadny heslo. Na pc(mel jsem zaplou tu jejich proxynu) se mi jednou stalo po zadani jedne stranky jsem se dostal uplne na jinou stranku-presneji na mejlovku naprosto cizyho cloveka (maily sli normalne cist).

No pekne.
A ja to napsal blbe, mam Opera Mobile, ne Mini. Ale tu jejich proxy nepouzivam ...

neprihlaseny hawran

« Odpověď #5 kdy: 10. 11. 2012, 18:00:40 »
Ve Firefoxu mi tohle fachá, zkus ten...

Hm, tak samozrejme i to je varianta ...

radek

Re:Opera Mini a přemoudřelý Google nebo Android
« Odpověď #6 kdy: 10. 11. 2012, 19:11:22 »
no, user agent mas nastaven na desktop nebo mobil? vlevo klikni na ikonu, dal nastaveni a pak pokrocile. zkus tam dat to druhy.

neprihlaseny hawran

« Odpověď #7 kdy: 10. 11. 2012, 19:31:56 »
no, user agent mas nastaven na desktop nebo mobil? vlevo klikni na ikonu, dal nastaveni a pak pokrocile. zkus tam dat to druhy.

Aha. Tak ja tam mam zamerne Desktop, bo jsem narazil na weby, ktere mi vnucovaly layout pro mobil (se kterym se nedal normale pracovat) a tento se nedal nijak zmenit. Normalni weby davaji na vyber ...

neprihlaseny hawran

« Odpověď #8 kdy: 10. 11. 2012, 19:40:23 »

Aha. Tak ja tam mam zamerne Desktop, bo jsem narazil na weby, ktere mi vnucovaly layout pro mobil (se kterym se nedal normale pracovat) a tento se nedal nijak zmenit. Normalni weby davaji na vyber ...

Tak treba root pak nezobrazuje fora, musim se tam proklikat (pres link Prepnout na plnou verzi).
A pak se to zase chova tak idiotsky ...

« Odpověď #9 kdy: 11. 11. 2012, 15:32:46 »
Zkus Dolphin ....

neprihlaseny hawran

« Odpověď #10 kdy: 02. 12. 2012, 19:47:17 »
Kuwa, kuwa!

Jeste jsem chtel te Opere sanci, ale asi ji vazne smaznu.

Je ten program schopen si pamatovat (a pak patricne nabizet) vice nez jeden login na ten gmail?!?!

Tonda

• 677
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 03. 12. 2012, 17:09:41 »
kuwa, kuwa, kuwa,

a co tak pro přístup k mailu použít to, co je k tomu určené, tj. mailového klienta, Android má klienta přímo pro Gmail i generického s podporou EAS, IMAP a možná i POP.

Jinak krom vestavěného webátoru a Opery Mobile existují i další prohlížeče jako Firefox a Chrome.

« Odpověď #12 kdy: 03. 12. 2012, 17:29:49 »
kuwa, kuwa, kuwa,

a co tak pro přístup k mailu použít to, co je k tomu určené, tj. mailového klienta, Android má klienta přímo pro Gmail i generického s podporou EAS, IMAP a možná i POP.

Jinak krom vestavěného webátoru a Opery Mobile existují i další prohlížeče jako Firefox a Chrome.

3xkuwa

Třeba to bude tím, že nechci v mobilu používat emilového klienta, webovské rozhraní mi stačí.

PS: vestavěným googlím shitům jsem nějak nepřišel na chuť ...