Ok skvele, dekuji za nazory

ja vim ze nejste pravnici ale i tak si vase nazory cenim.
Ale prileju do ohne dale.
OK TAKZE - padlo tvrzeni ze je to "prohlizec" ale nenabada ke stahovani.
Mam dva teoreticke priklady:
1.
Takze pokud bych treba udelal web ktery by mel recenzi filmu, hvezdicky, zanr, herce atd
a pak bych pridal: "No a vice info a diskusi k filmu najdete TADY - a link by sel na diskusi na thepiratebay."
- co vy na to?
2.
Sama situace, popis filmu, recenze atd atd atd a pak bych tam napsal:
A TADY JE PRIMO KLIKATELNY MAGNET LINK NA TO - ale je urcen jenom pro lidi kteri sou vlastnici autorskych prav na dany film, a nedoporucuju stahovani jinymi osobami protoze by se mohli dopustit nelegali cinnosti.
a treba bych to cele zabailil pod jeden - agreement jak maj rozzlobenimuzi.com - pri vstupe na ich sranku....
myslite ze by to slo?
Moj ciel je webka ktora tie torenty bude filtrovat ze na jeden film a jeden jazyk bude jeden torrent s naj seedrami. a Ludia by nemuseli vyberat nijak komplikovane. A chem to spravit pomerne "bezpecne" tak hladam sposob.
Poznamka.: Prosim ja viem ze torrenty su nelegalne, a ano studia si peniaze zalsuzia lebo ich filmy su holt dobre! Ale na druhu strany hcodim do kina 4-5x do mesiaca, a na tretiu stranu - skoro kazdy taha torrenty, tak prosim nechodte na mna s tym ze by som to nemal

ja chcem len "ulahcit" nieco co uz tak ci tak funguje skoro vsade...

Preto prosim o nazory a rady !

Dakujem

!