V Liberci jsou na TU koleje super, dva pokoje měli společnou kuchyni a hajzlík, na každém pokoji dva lidé, dalo se jednoduše vychytat, že si měl pokoj sám pro sebe. (Jen občas tam přespávali dálkaři na přistýlce, ale to bylo jen hodně zřídka.) Kamarád tam bydlel poslední dva roky s přítelkyní, která ani nestudovala. No já to znám taky takhle
(Bydlel jsem u jedné slečny no...) Oproti tomu v Ostravě na koleji v jednom pokoji bydlel snad Alibaba i čtyřicet loupežníků, hajzlíky společný pro celý patro, sprchy taky hromadný, soukromí asi jako na hlavním nádraží a obecně dost děsivý. Bodejť by Baníkovci nebyli tak nasraný
Na Stodolní nebylo poznat která je kurva, která ne a která občas. Free sex jako ok, ale vždycky, když jsme tam jezdili, dělali jsme si srandu, že jedeme do Asie.
Brno: Holky normálnější, ne jako v Ostravě jen na "tu tvrdou šukačku", Brňěnský holky fajn, na povídání, vzít za ruku, projít se, zašoustat si a žádný velký ciráty s tím nenadělaj, rozhodně jsou o poznání něžnější než ty z "zfáralky z Ostravy". Dokázal bych si představit si takovou babu vzít. Na druhou stranu jsou náročnější obecně i finančně. Jestliže v Ostravě stačila nejlevnější vodka s džusem (i bez), tak nalejt babu v Brně je dražší.
Na druhou stranu: V Ostravě si chlap mohl narazit babu, sice měla chování řeznickýho psa, ale pak říkala "Ty jsi takovej jinej, takovej něžnej a hodnej!" Zato ty holky z Brna to tak nějak očekávaly, že bude chlap víc na úrovni. V Ostravě mohl bejt i jednookej králem. No a taky se mi v Brně nestalo, že by se ke mě přimotala holka, skočila na mě a "pojď jdem šoustat!". Což je někdy vlastně uklidňující, že se člověk nemusí tak přemáhat a sama se zlije za svoje. Mě jako Liberečákovi bylo bližší Brno, koleje taky fajn, i když jsem tam byl jen párkrát "za potěšením".
...asi to je o osobních preferencích každého člověka.