Chcel by som sa opýtať na použité káble. Keď som to zapájal, tak sa mi nezmestil BNC pod VGA.
Inak, stálo by za zváženie vyskúšať či sa tam chytí nejaký BT modul s podporou audio. Ale ja žial nemám také slúchadlá.
No, abych řekl pravdu ,tak jsem ten svůj VGA výstup oříznul co se dalo (gumu samozřejmě) a teˇd už se mi tam vejdou různé kabely.
To jsem právě chtě, zkompilovat moduly pro svůj USB Bluetooth Dongle (našel jsem návod na internetu). Díval jsem se na soubory, které tam jsou a asi to nebude jen tak jednoduché. Existuje sice /etc/bluetooth a /system/app/Bluetooth.apk také, ale třeba /system/bin/bluetoothd tam není.
Abych řekl pravdu, tak se v Androidu nevyznám natolik, abych věděl, jestli se ten bluetoothd dá zkopírovat odjinud a kolik tam toho ještě chybí.
Máte s tím víc zkušeností?
Jinak můj vzdálený cíl je zkompilovat moduly pro mou DVB-T USB kartu (to by mělo jít) a překompilovat tvheadend pro andoroid (to už si tak jistý nejsem). Takhle by se dala Mele A2000 použít jako televize. Líbí se mi Androidí frontend pro tvheadend, ale štve mě, že musím mít zapnutý notebook aby mi mohl běžet server.