Znechutenost z IT

KapitánRUM

Re:Znechutenost z IT
« Odpověď #180 kdy: 26. 08. 2012, 18:52:33 »
A votom to je....

Napsal jsi ti moc pěkně, ale on to stejně nepochopí, protože ho argumenty cizích lidí nezajímají.

Waseihou

« Odpověď #181 kdy: 26. 08. 2012, 23:00:33 »
No, technicky vzato, to jestli  je Lenin skutečně takový borec, jak se může z jeho projevu někdy zdát, netuším, ale alespoň tahle diskuze nutí člověka k zamyšlení. Bylo by velmi pěkné, kdyby to tak v životě vždy fungovalo, a je třeba přiznat že některé jeho příspěvky nezní úplně nerozumně. Nějakou tu vůli, odhodlání a odvahu člověk k životu potřebuje, a to že on to tady zvýrazňuje, tak nám jen nastavuje zrcadlo ve kterém vidíme svoji ubohost. Já třeba jsem už sice starý (je mi už 27) a ještě jsem nic nedokázal (kdo je ještě v tomto věku looser, nemá šanci dostat se mezi opravdovou elitu, viz. třeba Zuckerberg který je jen o rok starší), ale poslední dobou se snažím přemýšlet o svém životě. Co vlastně chci? A kdo jsem? Doposud jsem měl představu jasnou, jenom plnit svoje povinosti (škola atp.), vylézt ze školy, najít si práci a tak zůstat nadosmrti. Vidouce ve svém okolí jak důležité je neskončit dole mezi nezaměstnanou chátrou co dělá bordel, byl jsem celý život hnán STRACHEM z NEÚSPĚCHU. Ale teď to teda mám, mám práci, a trochu peněz, a rutinu. Nic víc v životě nemám, a hodně jsem toho posral.

Třeba jsem za celé mládí nebyl ani jednou na rande z holkou, na diskotéce (nebyly prachy), dodnes jsem panic, mám problém navazovat vztahy. A hlavně vůbec nemám představu, KDE najít nějaké rozumné ženy. Na začátku střední jsem si kdysi říkal, že to příjde nějak samo, ale nepřišlo, a holky utekly. Navíc mě to ani tehdy tak netankovalo, raději jsem seděl u počítače. Teprve asi poslední rok se mi něco začalo dít v hlavě a v kalhotech, když uvidím na ulici pěknou ženskou. To dřív vůbec nebylo. Jsem nadržený, ale nevím, jak k tomu přistoupit. A tady to asi chce tu odvahu, skočit do toho po hlavě, nebát se rizika.

Ale jak se odvážit, když celá má existence je ZALOŽENA na AVERZI K RIZIKU? Vždy jsem byl zbabělec,  a toto jsem maskoval tím, že jsem se úmyslně vyhýbal situacím, kdy se má zbabělost projevuje. Ale teď jsem prostě mimo, protože NEVÍM, KDO JSEM. Asi trpím hebefrenní schizofrenií, nebo fakt nevím. Přemýšlím nad tím, že všechno co jsem je pouze to, co MÁM. Když se naučím nějaké znalosti, tak to není něco, co definuje moji osobnost, je to jen další MAJETEK. Vždy jsem si zakládal na tom, že jsem velmi skromný, ve smyslu že jsem netoužil po značkovém oblečení, mobilech, a jiných kokotinách. Ale ve skutečnosti jsem byl vždy velmi sobecký, protože jsem pro sebe chtěl všemožné znalosti. Ale přitom všem jsem zapoměl na SEBE, tedy v podstatě jsem se někdy od doby 14 let nezměnil, žádný pokrok jako ČLOVĚK, a když, tak leda k horšímu.

Ve snaze změnit svou osobnost jsem udělal ty největší kokotiny v životě, a teď se snažím dostat alespoň zpátky. Nejspíše jsem prodělal několik schizofrenních epizod, ale díky životnímu stylu který vedu zůstaly nepovšimnuty, což je jen dobře, protože kdyby mě hospitalizovali, tak by mi prášky dokurvily i tělo, které již tak začalo otravovat, napříkld pravidelnými žaludečními potížemi které mám již dva roky, do toho občas krvácení z konečníků, průjmy a zácpy, únava. Jsem totální troska, ale jedu dál. Trochu se to zlepšilo, dokonce už mě dva týdny nebolí břicho, asi to bude tím, že mě kámoši ze střední donutili chodit tři dny po horách včetně spaní pod širákem, trpěl jsem jak dobytek a ještě těď mám mozoly...

Proč to vlastně píšu? Asi proto že jsem v životě natolik osamělý, že trpím potřebou kňourat na internetovém fóru. Prosím litujte mě a mějte mě rádi. Béééé. Ne, jebu na všechnu, dneska jsem celý den chlastal, za své zkurvenosti si můžu sám. Možná kdyby mě někdo SPRÁVNĚ popostrčil když bylo třeba... ale to není ničí povinností. Není povinností vidoucích ukázat slepým směr, je chybou slepého když klopýtne. Neměl zkoušet chodit. Tak to dneska chodí.

Každopádně, když už tu máme ZEĎ NÁŘKŮ: Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů  :'(

KapitánRUM

« Odpověď #182 kdy: 26. 08. 2012, 23:25:47 »
A ten GIMP je v posledních verzích taky hrozná sračka  :-\
To je fakt program za trest, pracuju na úpravě nějakého obrázku, ale ten píčus mi nedovolí ukládat přímo do PNG, ale aby si nějaký honiprut pohonil ego, tak se dá ukládat jen do XCF nebo jaký sračky, takže místo toho, abych dal uložit a automaticky se mi to uploadlo (ano, mám skript, který mi hlídá aktivity v okně a když se přepnu z té sračky do Firefoxu, nahodí mi tam aktualizovaný obrázek samo), tak já teď jako ta kráva musím při každé sebeblebější úpravě dávat jako čůrák export!
Na to se můžu vysrat, koupím fotošrot a další OpenSource mi může vylízat zadek, hned pak je na řadě MySQL, kterou se plánujou ve free verzi zaříznou, co dál? V Linuxu se zruší příkazová řádka a zavede to Metrosexuální rozhraní z Windows 8?
No dozadeke!

MujtaFujta

« Odpověď #183 kdy: 26. 08. 2012, 23:31:12 »
Che che, jo, GIMP už není co bejval, to je ten stav, kdy někdo dostane "nápad" a protože napadl "jeho, toho starého matadora, musí být přeci dobrý" a proto bude prosazen za každou cenu, udělej to jako já, nainstaluj si starší verzi a piš jim do na fórum, že jsou čůráci, občas to zabere.

Waseihou

« Odpověď #184 kdy: 26. 08. 2012, 23:48:44 »
Hm, ten linux je poslední dobou taky pěkná sračka. Musel jsem si ve VLC přepnout na OpenGL aby mi fungovala synchronizace, protože mplayer-vdpau nepřehraje 10bit enkódy. A vůbec, podpora grafiky stojí zaprd, a je deset let ze woknama. Ach jo.

Lol Phirae

« Odpověď #185 kdy: 27. 08. 2012, 01:08:21 »
To je fakt program za trest, pracuju na úpravě nějakého obrázku, ale ten píčus mi nedovolí ukládat přímo do PNG, ale aby si nějaký honiprut pohonil ego, tak se dá ukládat jen do XCF nebo jaký sračky ... tak já teď jako ta kráva musím při každé sebeblebější úpravě dávat jako čůrák export!

Já myslel, že psali vo Jirsákovi, ale teď vidím, že jedince neschopné pochopit takovou základní věc, jako že uložením se rozumí uložení celé práce bez ztráty dat, máme minimálně dva.  ::)

« Odpověď #186 kdy: 27. 08. 2012, 07:10:16 »
a) IT průmysl posledních let je humus - proto ta znechucenost (kdo má náladu oprašovat ty hrůzy co se produkujou, samej paskvil)
b) Lenin nemáš náhodou nějakou referenci na svojí práci? Zajímalo by mě to, má ta tvoje firma web abych si početl?
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

« Odpověď #187 kdy: 27. 08. 2012, 07:33:41 »
b) Lenin nemáš náhodou nějakou referenci na svojí práci? Zajímalo by mě to, má ta tvoje firma web abych si početl?
Lenin je anonymní hrdina. Na tenhle dotaz řekl jenom to, že prý není těžké ho najít, protože má dvě ICANN registrace :)))

« Odpověď #188 kdy: 27. 08. 2012, 07:49:04 »
Lenin je anonymní hrdina. Na tenhle dotaz řekl jenom to, že prý není těžké ho najít, protože má dvě ICANN registrace :)))

Tam je taky registrovanej pod jménem Lenin? ;) Doufám že se k tomu postaví jako chlapák a poučí nás, jaká je ta jeho gigafirma.
Žvanit umí každej obchodník, pokud k tomu má ještě trochu technických znalostí vypadá i jako buhví-co. Jenže mě zajímají jen výsledky - kecy si může nechat. Tak jak?
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

miso

« Odpověď #189 kdy: 27. 08. 2012, 08:23:49 »
each new hour holds new changes for new beginnings,
the horizon leans forward,
offering you space to place new steps of change.

staci hodina a mozes byt inym clovekom...

No, technicky vzato, to jestli  je Lenin skutečně takový borec, jak se může z jeho projevu někdy zdát, netuším, ale alespoň tahle diskuze nutí člověka k zamyšlení. Bylo by velmi pěkné, kdyby to tak v životě vždy fungovalo, a je třeba přiznat že některé jeho příspěvky nezní úplně nerozumně. Nějakou tu vůli, odhodlání a odvahu člověk k životu potřebuje, a to že on to tady zvýrazňuje, tak nám jen nastavuje zrcadlo ve kterém vidíme svoji ubohost. Já třeba jsem už sice starý (je mi už 27) a ještě jsem nic nedokázal (kdo je ještě v tomto věku looser, nemá šanci dostat se mezi opravdovou elitu, viz. třeba Zuckerberg který je jen o rok starší), ale poslední dobou se snažím přemýšlet o svém životě. Co vlastně chci? A kdo jsem? Doposud jsem měl představu jasnou, jenom plnit svoje povinosti (škola atp.), vylézt ze školy, najít si práci a tak zůstat nadosmrti. Vidouce ve svém okolí jak důležité je neskončit dole mezi nezaměstnanou chátrou co dělá bordel, byl jsem celý život hnán STRACHEM z NEÚSPĚCHU. Ale teď to teda mám, mám práci, a trochu peněz, a rutinu. Nic víc v životě nemám, a hodně jsem toho posral.

Třeba jsem za celé mládí nebyl ani jednou na rande z holkou, na diskotéce (nebyly prachy), dodnes jsem panic, mám problém navazovat vztahy. A hlavně vůbec nemám představu, KDE najít nějaké rozumné ženy. Na začátku střední jsem si kdysi říkal, že to příjde nějak samo, ale nepřišlo, a holky utekly. Navíc mě to ani tehdy tak netankovalo, raději jsem seděl u počítače. Teprve asi poslední rok se mi něco začalo dít v hlavě a v kalhotech, když uvidím na ulici pěknou ženskou. To dřív vůbec nebylo. Jsem nadržený, ale nevím, jak k tomu přistoupit. A tady to asi chce tu odvahu, skočit do toho po hlavě, nebát se rizika.

Ale jak se odvážit, když celá má existence je ZALOŽENA na AVERZI K RIZIKU? Vždy jsem byl zbabělec,  a toto jsem maskoval tím, že jsem se úmyslně vyhýbal situacím, kdy se má zbabělost projevuje. Ale teď jsem prostě mimo, protože NEVÍM, KDO JSEM. Asi trpím hebefrenní schizofrenií, nebo fakt nevím. Přemýšlím nad tím, že všechno co jsem je pouze to, co MÁM. Když se naučím nějaké znalosti, tak to není něco, co definuje moji osobnost, je to jen další MAJETEK. Vždy jsem si zakládal na tom, že jsem velmi skromný, ve smyslu že jsem netoužil po značkovém oblečení, mobilech, a jiných kokotinách. Ale ve skutečnosti jsem byl vždy velmi sobecký, protože jsem pro sebe chtěl všemožné znalosti. Ale přitom všem jsem zapoměl na SEBE, tedy v podstatě jsem se někdy od doby 14 let nezměnil, žádný pokrok jako ČLOVĚK, a když, tak leda k horšímu.

Ve snaze změnit svou osobnost jsem udělal ty největší kokotiny v životě, a teď se snažím dostat alespoň zpátky. Nejspíše jsem prodělal několik schizofrenních epizod, ale díky životnímu stylu který vedu zůstaly nepovšimnuty, což je jen dobře, protože kdyby mě hospitalizovali, tak by mi prášky dokurvily i tělo, které již tak začalo otravovat, napříkld pravidelnými žaludečními potížemi které mám již dva roky, do toho občas krvácení z konečníků, průjmy a zácpy, únava. Jsem totální troska, ale jedu dál. Trochu se to zlepšilo, dokonce už mě dva týdny nebolí břicho, asi to bude tím, že mě kámoši ze střední donutili chodit tři dny po horách včetně spaní pod širákem, trpěl jsem jak dobytek a ještě těď mám mozoly...

Proč to vlastně píšu? Asi proto že jsem v životě natolik osamělý, že trpím potřebou kňourat na internetovém fóru. Prosím litujte mě a mějte mě rádi. Béééé. Ne, jebu na všechnu, dneska jsem celý den chlastal, za své zkurvenosti si můžu sám. Možná kdyby mě někdo SPRÁVNĚ popostrčil když bylo třeba... ale to není ničí povinností. Není povinností vidoucích ukázat slepým směr, je chybou slepého když klopýtne. Neměl zkoušet chodit. Tak to dneska chodí.

Každopádně, když už tu máme ZEĎ NÁŘKŮ: Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů  :'(

Waseihou

« Odpověď #190 kdy: 27. 08. 2012, 09:49:16 »
Citace
staci hodina a mozes byt inym clovekom...

možná bych měl opravdu zkusit ten salvia divinorum extrakt...

KapitánRUM

« Odpověď #191 kdy: 27. 08. 2012, 19:28:05 »
LSD?

Waseihou

« Odpověď #192 kdy: 27. 08. 2012, 19:36:49 »
Hm, měl jsem slabou chvilku a sepsal volovinu. Obvykle potom co se vybulím zavřu prohlížeč, ale tentokrát jsem stihl dát odeslat. Ach jo...

KapitánRUM

« Odpověď #193 kdy: 27. 08. 2012, 19:56:08 »
To neřeš, tohle téma se stejně bez flašky rumu nedá :-D

Waseihou

« Odpověď #194 kdy: 27. 08. 2012, 21:27:46 »
Už zase chlastám, dneska jsem byl u zubaře a nemůžu jíst, tak alespoň piju. Hlad je svině. Zítra si dám desítku, ale pivo to nebude, hold je třeba dohnat co jsem zameškal. Koukám na Chihayafuru a bulím u toho jako malá holka. Alkohol je svině, když mě donutí bulet u seriálu pro náctileté. Ach jo...