Nojo, nadanejch lidí je jako sraček, ale těch, co to umí prodat, těch je sakra málo.
Říká se, že každý člověk může být v něčem VELMI dobrý, někdo říká, že každý je v něčem výjimečný, ale to není pravda, většina lidí může být v něčem VELMI dobrá, nicméně ne každý pátrá po tom, co to je a ještě podstatně méně lidí se tím pak opravdu pokusí živit. VIZ ty různé televizní soutěže "hledá se někdo, kdo je VELMI dobrý ...zpěvák... třeba", stejně tak by mohli hledat malíře obrazů, malíře pokojů, nájemné zabijáky, budoucí chirurgy, programátory, prostitutky, řidiče a pod. No řekněme že ti, co se dostanou do první desítky, jsou VELMI dobří. Ale i když tu soutěží typu SUPERSTÁR tu bylo hodně a určitě to neznamená, že všichni, co se dostali do finále a jsou VELMI dobří, se tím mohou živit. A s programováním je to podobné, být VELMI dobrý neznamená, že tě to uživí a že na to máš, abys to dělal i ostatní předpoklady. V hospodě, kam jsem chodil, hrál jeden týpek na klavír a byl docela dobrý, přesto si tím vydělal víc peněz, než někteří finalisté soutěží SUPERSTÁR, kteří byli VELMI dobří. Já bych daleko raději tvrdil, že NEJSEM VELMI dobrý programátor, ale že mě to VELMI dobře uživí. Být VELMI dobrý programátor, když tě to nedokáže uživit, je asi jako mít VELMI dobrý motorový člun uprostřed Sahary. Takže FU-OFF.