Prodám komponenty na stavbu PC

PvvS

Re:Prodám komponenty na stavbu PC
« Odpověď #15 kdy: 22. 09. 2012, 01:46:17 »
A nema nahodou jeste aj ISA konektor ? Potrebuju co nejvykonejsi masinu s ISA konektorem

brk

« Odpověď #16 kdy: 22. 09. 2012, 07:27:42 »
Avanti:
Možná se to za takové ceny prodává na Aukru, ale to je jen jedna strana mince. Taky se tyhle věci dávají zadarmo nebo za symbolickou flašku.

Kdyby se tohle snažil prodat na tom Aukru, či v jiném bazaru, tak se nad tím nikdo ušklebovat nebude. Když se to všem snaží podat na serveru, kde je hodně lidí z oboru, kteří k takovému HW mají přístup zdarma a stejně tak ho v případě zájmu posouvají dál, tak to musí dopadnout přesně takhle.

KapitánRUMFree

« Odpověď #17 kdy: 22. 09. 2012, 10:20:12 »
Tak nějak, plánuju zlikvidovat asi 40 mašin podstatně lepší konfigurace (P4/2-3GHz/1GBram/120HD) a půjdou rovnou do šrotu  ::)
Důvod?
Uvnitř jsou nechutně zaprášené, některé mohou mít nafouknuté kondenzátory a čas, který bych měl strávit čištěním, by se z prodeje nezaplatil a kšeftařům to zase dávat nechci.

KapitánRUMFree

« Odpověď #18 kdy: 22. 09. 2012, 10:20:45 »
*do elektroodpadu

Libcha

« Odpověď #19 kdy: 22. 09. 2012, 10:37:56 »
Noo, mě na původně inzerovaném hlavně zaujala ta grafárna, nevěděl jsem, že takhle dobré se dělaly ještě do AGP, takže by to mohla být jedna z nejlepších pro tenhle slot.

KRF: a kde ? :) Nějaký ten HDD bych užil... Jestli to bude v Praze, hoď pak GPS příslušného kontejneru :-D

« Odpověď #20 kdy: 22. 09. 2012, 11:03:48 »
Tak nějak, plánuju zlikvidovat asi 40 mašin podstatně lepší konfigurace (P4/2-3GHz/1GBram/120HD) a půjdou rovnou do šrotu  ::)
Důvod?
Uvnitř jsou nechutně zaprášené, některé mohou mít nafouknuté kondenzátory a čas, který bych měl strávit čištěním, by se z prodeje nezaplatil a kšeftařům to zase dávat nechci.
Kapitáne, byl bys ochotnej mi z několika kusů vymontovat MB a případně i pár disků? Hodilo by se mi to na rozšíření téhle hračky:
https://plus.google.com/109540561880466469418/posts/T5P7AqQh8fA

Chápu, že je to trochu drbačka - buď bys to mohl pojmout jako příspěvek na charitu/osvětu (je to pro un-xovani.gosw.cz) nebo bysme se mohli domluvit na nějaké ceně za práci. Kdyžtak se pls ozvi na mail, co je na té stránce úplně dole, nebo na jabber stejnýho znění.

Dík.

KapitánRUMFree

« Odpověď #21 kdy: 22. 09. 2012, 11:48:32 »
Fakt z toho nic montovat nebudu, jsou to pecka z výroby plný hnusnýho a lepivýho prachu. Mohl bych se zkusit zeptat, jestli by je nebylo možné prodat třeba naráz - třeba za 100,- Kus. Ale musel by sis pro to přijet do Liberce, resp. nějak si to odvézt z Liberce.
Případně hodně pamětí (DDR1) a nějaký karty se tam válí, ty bych ti mohl zadarmo poslat. To všechno zlikviduju a nechám už jen DDR2+

Jinak pěkná chroustalka, já už na podobný věci rezignoval a na hraní tu mám AMD FX-8120/16GB ram/128GB SSD a terovej disk.

KapitánRUMFree

« Odpověď #22 kdy: 22. 09. 2012, 11:55:33 »
Tak mě napadá, že jsem toho svého tygříka už dobře 4 měsíce nezapnul na dýl, než pár minut ;D
Jo, tomu se říká ekologický sponzoring, koupím procesor za 5 litrů a nechám ho ležet ve skříni tak dlouho, dokud jeho cena neklesne na minimum, aniž bych ho vlastně zapnul ::)

« Odpověď #23 kdy: 22. 09. 2012, 11:59:35 »
Fakt z toho nic montovat nebudu, jsou to pecka z výroby plný hnusnýho a lepivýho prachu. Mohl bych se zkusit zeptat, jestli by je nebylo možné prodat třeba naráz - třeba za 100,- Kus. Ale musel by sis pro to přijet do Liberce, resp. nějak si to odvézt z Liberce.
Za cenu benzínu do Liberce si to tady seženu taky :)

Případně hodně pamětí (DDR1) a nějaký karty se tam válí, ty bych ti mohl zadarmo poslat. To všechno zlikviduju a nechám už jen DDR2+
Paměti by se rozhodně hodily, pošli mi pls na sebe kontakt.

Jinak pěkná chroustalka, já už na podobný věci rezignoval a na hraní tu mám AMD FX-8120/16GB ram/128GB SSD a terovej disk.
Je to čistě na studijní účely, o výkon nejde.

Trubicoid2

« Odpověď #24 kdy: 22. 09. 2012, 12:20:49 »
A nema nahodou jeste aj ISA konektor ? Potrebuju co nejvykonejsi masinu s ISA konektorem

Myslím je to asus p5a-b, tedy dva isa sloty. Mam to prověřit?

KapitánRUMFree

« Odpověď #25 kdy: 22. 09. 2012, 13:19:38 »
Paměti by se rozhodně hodily, pošli mi pls na sebe kontakt.

kapitantuzemak@seznam.cz

Jinak bych toho měl asi víc, napiš co bys rád.
Když to půjde zabalit do balíku a poslat, zkusím s tím něco udělat.

PvvS

« Odpověď #26 kdy: 22. 09. 2012, 14:32:10 »

Myslím je to asus p5a-b, tedy dva isa sloty. Mam to prověřit?
Urcite, jsem pripadne taky z brna.

Trubicoid2

« Odpověď #27 kdy: 27. 09. 2012, 17:58:40 »
Tak jsem se splet, je to asus a7vi, tedy bez isa, 3pci, 1agp. Nabídka platí stále.

Jiří Fojtík

« Odpověď #28 kdy: 03. 12. 2012, 23:19:47 »
Dobrý den,
nabízím velmi zajímavé ceny za zastaralý a nefunkční pc hardware. V případě zájmu se mi ozvěte a nabídněte množství. Vykupuji v Brně a za některé komponenty mohu nabídnout opravdu zajímavé ceny i pro výkupny. www.vykup-pc.cz

KapitánRUM

« Odpověď #29 kdy: 04. 12. 2012, 01:40:22 »
Na těžbu zlata co?
Ve slušném MB jsou prý až 2 gramy zlata.