Nefunguje rolovací kolečko v openSUSE

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:OpenSuse - nefunguje rolovací kolečko
« Odpověď #15 kdy: 09. 04. 2012, 11:50:53 »
Jarda.P:  ve složce cron.daily jsou tyhle soubory:

logrotate
packagekit-backgroun.cron
suse-clean_catman
suse-do_mandb
suse-updatedb
suse.de-backup-rc.config
suse.de-clean-tmp
suse.de-cron-local
suse.de-check-battery

takže co z toho spustit?

Nic nebo suse-updatedb. Mozna nemas nainstalovane mlocate/slocate nebo to SuSE dela nejak uplne jinak nez Debian a Ubuntu. Podivej se do nejakeho package manageru, jestli neco takoveho mas nainstalovaneho.

Citace
Myš je Gigabite GM-M8000.
Trochu jsem procházel etc a našel jsem složku xorg.conf.d se složkou 11-mouse.conf vložll jsem to na pastebin    http://pastebin.com/FResDqKz
Je to ono?

Mozna, ze by nebylo od veci veskerou konfiguraci ze slozky xorg.conf presunout do nejakeho jineho adresare a zkusit spustit X bez toho a vyzkouset, jestli to skousne automatickou detekci. Ten konfigurak je cely zamysovany, az by clovek zavolal krysare. A kdovi, jestli tam je nejaka mys, ktera je kompatibilni s tou tvoji. Zkus, jestli to nabehne s automatickou detekci bez konfiguraku a jestli s tim pojede kolecko. Pokud ano, muzes se pokusit vytvorit nejakou minimalni konfiguraci x.org, ve ktere budou pouze nezbytne nutne veci, ktere se ukazi, jako blbe nakonfigurovane automatickou detekci.

P.S.: Porad jeste jsi sem nedal ten log od X.org. Jestli se nekde doctes, jak Xserver nadetekoval mys, tak leda tak tam.