DynDNS potichu změnilo podmínky?

alfi

• 334
    • Zobrazit profil
DynDNS potichu změnilo podmínky?
« kdy: 01. 09. 2011, 23:06:55 »
bez upozornění na jakoukoliv změnu podmínek mi v mailu přistálo tohle. opět jedna oblíbená služba, kterou někdo koupil a rozhodl se na ní pořádně vydělat? :-( ať žijou moderní "cloudové" služby - jeden nikdy neví, kdy přestanou fungovat.  asi nastal čas podívat se po konkurenci.. máte nějaké tipy?

Your Dyn account ... is due to expire in 5 days. Note that DynDNS Free
accounts are deleted after 30 days of inactivity.
...
If you wish to keep your account active and not risk missing email
notifications like this one, purchase a DynDNS Pro upgrade today -- just
$15 a year with a yearly subscription.
« Poslední změna: 02. 09. 2011, 12:34:53 od Petr Krčmář »

lian

Re: dydns.org potichu změnilo podmínky?
« Odpověď #1 kdy: 02. 09. 2011, 01:25:20 »
Prostě se musíš minimálně jedenkrát za měsíc přihlásit, jinak ti účet propadne. Pokud se ti to nelíbí, tak si zaplať, nebudeš se muset přihlašovat.

Trubicoid2

« Odpověď #2 kdy: 02. 09. 2011, 08:27:45 »
To uz je tak dlouho, ale nastavil jsem hosta, aby se sam obcas updatoval a je pokoj. Nektery wifi routery to delaji i samy. Vod te doby zadny mejly nechodi.

alfi

• 334
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 02. 09. 2011, 09:32:44 »
já jsem u nich na webu několik let nebyl, takže nepoznám, jak dlouho už to takhle provozují. rozhodně na mě současné podmínky nepůsobí přívětivě a potichu je teda změnili, byť asi už před nějakou chvílí..

pokud se jako "aktivita" počítá i update adresy z klienta, pak by to mohlo být tím. updatování bylo nějakou chvíli mimo provoz po upgradu routeru :-)

trubicoid2

« Odpověď #4 kdy: 02. 09. 2011, 10:37:15 »
no tak to bude tim  :)
jinak jista verze ddwrt updatoval jenom pri zmene IP, coz nebyvalo vubec casto, tak jsem jeste pro jistotu pustil na serveru ddclient a byl klid

cucpo

Re: DynDNS potichu změnilo podmínky?
« Odpověď #5 kdy: 28. 11. 2011, 11:24:11 »
Pani pls pozuoval som dyndns a potreboval by som doplnit nove doteraz sa tam dalo drzat 5 zapisov ale teraz su podmienky zmenene ak som to spravne pochopil mozem pouzit free verziu ale budem tam mat len jeden zapis ??

Jarek

Re:DynDNS potichu změnilo podmínky?
« Odpověď #6 kdy: 16. 12. 2011, 12:24:04 »
Taky jsem to tak pochopil.

Nepochopil jsem ale, jestli jde vytvořit nový účet pro vložení jednoho záznamu zadarmo. Mě to nijak nešlo, tak jsem zaplatil 30ti denní trial, ale mám obavy, co se stane po uplynutí.
Nevíte jak to teď funguje u vytvoření nového účtu?

alfi

• 334
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20. 12. 2011, 15:03:33 »
nevím.. přes spuštění aktualizací mě po měsíci z dyndns stejně vykopli. a navíc původní jméno už nešlo znovu zaregistrovat (doména se dostala mezi placené). takže jsem přešel na www.no-ip.com.
pomalu přemýšlím o tom, že si napíšu nějaké aktualizační rozhraní k některému českému registrátorovi s dns.. přeci jen otravovat se neustále s nějakými trial obdobími mě pomalu přestává bavit.

Herbert

« Odpověď #8 kdy: 21. 12. 2011, 10:22:19 »
Zdravim,
takze najskor k mailu pre zakladatela vlakna. DynDNS mali uz davno podmienku, ze kazdych aspon 30 dni je potreba sa prihlasit do uctu ALEBO cez DynDNS klienta je potrebne aktualizovat nastavenie niektorej registrovanej domeny. Ja u nich pouzivam DNS zaznam pre jednu domenu a ten sa aktualizuje pravidelne z DDNS klienta v Tomato FW na ASUS RT-16N. Inak sa na ucet u DynDNS vobec nemusim prihlasovat a ziadne "vyhrazky" od nich nechodia.

Co je ale skoda, vyzera to tak, ze uz nemaju FREE ucet pre novych "zakaznikov", iba sucasnym zakaznikom zachovali ich povodne FREE ucty.

V.

« Odpověď #9 kdy: 21. 12. 2011, 11:20:46 »
Cože? Na routeru dd-wrt mam, dyndns políčka nakonfigurovaná jsou na tom routeru. Přesto mi mail o vypršení 30 dnů občas přijde ... Tož prozkoumam a když tak doplnim ...