Ahoj,
potreboval bych poradit s jednou veci. Casto pracovne jezdim do zahranici. Vecer se chci
podivat na netu na ceskou TV. Vzdy se mi zobrazi hlaseni, ze nejsem v CR, takze nic neuvidim.
Dalsi veci je, ze se mi nelibi, jake informace o me poskytuji prohlizece. Testovano
zde.
http://ip-check.info/Potreboval bych tedy poradit, jak na tyto 2 veci. Druhou vec lze (castecne) resit treba
torem, ale zase to neresi tu prvni vec. Flash stejne jede pres puvodni ip. Navic bych chtel
"anonymne" serfovat se zapnutym Javascriptem a flashem apd.
K dispozici mam linuxovou VPSku. Je mi jasne, ze anonymizace nebude zas tak anonymni. Proste kdyz bude nekdo chtit, tak si zjisti, ci je to VPS (Proxy) ... To mi ale nevadi, protoze na netu nebudu delat zadne svinarny, prasarny apod.
Chci proste jen anonymne (v ramci moznosti) serfovat s Flashem, javascriptem apd., tak aby jako client vystupovala u veskere komunikace VPSka. Poradi nekdo jak na to?
Napadlo me nasledujici reseni:
1.) Na VPSku nainstaluji nejakeho proxy demona
2.) Na me PC nainstaluji virtualbox
3.) Donutim virtualbox pripojovat se pres proxy (ne virtualizovany system, ale jiz samotny virtual box)
Potreboval bych poradit jak na to. Jako OS na mem pocitaci mam ubuntu. Na VPSce je Debian.
Kdyby byla komunikace mezi VPS a mnou sifrovana, tak by to take nebylo na skodu. Otazkou vsak je, jak moc by to VPS zatezovalo.
Jeste nez jsem sem napsal, tak jsem vygoogloval navod na bridge pro Virtualbox a nekolik dalsich reseni meho problemu. Bohuzel navod na virtualbox se tykal hodne stare verze, takze u me to nefungovalo

(( . Ostatni navody se mi take nepodarilo rozbehnout. Na linux jsem presel teprve nedavno, takze mozna byla chyba mezi zidli a klavesnici...
Vsem dekuji za odpovded.