zdravim. stal jsem se shodou mnoha náhod předsedou výboru společenství vlastníků bytových jednotek. vzhledem k tomu, že mám představu býti co nejvíce otevřený všem majitelům bytů v domě, potřeboval bych poradit, kterým směrem se mám podívat představuju-li si toto:
Chtěl bych systém, který mi umožní ukládat dokumenty (obrázky, xls, pdf, doc) s nějakými metainformacemi typu účel dokumentu, datum vložení dokumentu, apod. Potom by tam měl být kalendář, kde budou k dohledání dle datumu vložené dokumenty a plánované akce (porady, práce v domě, apod). Dále bych tam chtěl mít uložené důležité kontakty (řemeslníci, majitelé bytů - zvláště v případě těch, kteří pronajímají a nebydlí u nás, etc).
Podmínkou je, abych to mohl rozjet pro linux₊apache+php, zasílání připomínek emailem, přihlášení uživatelů heslem (navíc mám k dispozici https) a důležité je, aby to nebylo žádný wiki či něco složitejšího, protože ovládat se to musí naučit i běžný uživatel/ka.
vynechejte prosím debatu za jak dlouho a za kolik by se to dalo naprogramovat. zajimají mě reálné myšlenky, nápady či ideálně zkušenosti. Já si to celé jsem schopen představit jako intranet pro malou firmu, ale zrovna v téhle oblasti se neorientuji.
diky za tipy
eM.