Tupě sledujete jen to své, nebo prostě jen nechcete číst a mlet pantem to svoje? Výmluvy neberu, popsáno výše.
Jak přesně nasadíte vysavač Dewalt, nebo třeba Milwaukee na kufrový systém třetí strany? Místo prostého nacvaknutí prostě budete shánět adaptér a zbytek je loterie. Proto se to dělá, koupí se např.: Dewalt a veškeré nářadí i úložný systém je od Dewalt, nebo kompatibilní (to platí pro dílenské zástavby v autech, kde se ukládají kufry, které si na místě nacvaká podle potřeby). Stejné je to Milwaukee, Bosch, Hilti, Ryobi, …. takže ano, jsem podle Vás velkého Guru jen teoretik, který tohle řeší dlouhé roky pro více aut (Caddy, Crafter…) a více lidí.
Celkem dost dlouhodobých zkušeností mám s Tough od Dewaltu (zástavby Wurth), Packout (opět Wurth) zatím jen ve 4 sadách a jak jsem ukazoval na fotce, je lepší se o „kvalitu uložení v praxi“ nezajímat. Ušetří to nervy a kam zmizely všechny pěnové vložky (nechal jsem extra dělat pro každou sadu), … čert ví. Nervy mám jedny.
Přesně to totiž nechápete a melete pantem to své, protože je jedno jestli do kufru dáte vložku, organizér, krabičky, … pointa je v tom, že prostě máte kufry a nářadí kompatibilní, to jest jdete na zásuvky a na vozík si vyndáte vrtačku, korunky, krabičky, … nacvaknete vysavač a dotlačíte na místo. Hotovo, naložíte do zástavby a jede se dál … třeba tahat síť (CCTV apod) … tak si vyndáte co potřebujete (sadu na krimpování, měřící a testovací vybavení) … a jede se. A protože vozík umí fungovat i jako rudlík (nosnost se liší dle systému), naložíte krabice s vodiči, kabelem apod.
A že je to moc, tedy otázka využitelnosti, … to jsem mj. psal také. Pořád mi chcete tvrdit, že jsou stejné? Nejsou a nikdy nebudou, právě proto, že k tomu nemáte ono nářadí na konkrétní systém. Čert vem boční závěsy (koš, baterky, nabíječka, prodlužovák, ...), jde o to nářadí jako vysavač - cvak a je to, nic z toho QB nemá.
P.S.: Nic není dokonalé a hádám, že najdete jeden příklad, na který se budete fixovat.