tab devtools žere 5700MB RAM po asi 5h i bez net-capture

Všiml jsem si až toho když ve správci úloh jsem viděl 25GB RAM Používáno (k 40% to atackovalo, do tédoby bylo 20GB... 30% RAM):

Nechal jsem omylem asi v jednom z 50 tabů MS EDGE otevřený developer tools.  Tipl bych že byl otevřený 4Hodiny  =  nejspíš otevřený současně i s danou webovkou( její tab zabírá jen 500MB RAM), dashboard  proxmoxu . A pozor, čudlík Record Requests nebyl červený (všudy všeho tam je 2/4 requests, frontend  dělá každou sekundu asi trojici requestů /tasks)a překresluje grafy cpu loadu node-u.
Tak mě zajímá , co to dělá. Ještě tedy: tab console byl plný až na okraj (scrollbar byl asi 2mm vysoký) ale po změně URL už je obsah pryč a teď za 3 minuty co to píšu to do tabu Console nevypsalo ani ň... Něco to zjevně solilo do (červená priorita= error nebo Fatal.)  Mohlo by to možná být "Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (QEMU guest agent is not running)", ale to je jen tip, co mi teď jednou přilít do console .
 To ale je stejně jen nesouvisející, jádro problému není dashboard proxmox ,ale devtools...který bobtná až na 6GB: pokud to legračně vydělím, tak je to 500kB za sekundu memory mlíku který garbage kolektor nechal nepovšimnuté jak agenty ve vrběticích  (které to ale nezachytává) nebo to trasuje něco? MOžná v tom dashboardu jsem aktivně něco dělal 15minut.

zatížení "tabu" devtools pro tento tab nepolevilo ani když jsem na daném tabu změnil URL.
 Nyní už 5990 MB. Kde optimalizátoři z webkitu udělali chybu?  Z toho je mi na blink!
« Poslední změna: Dnes v 18:29:20 od LacconePanda »