Ještě že mám snapshot "-1" , kde to bylo polorozbité (s zmizelým oknem ale před totální crashem) a snapshot "-2", kde to rozbité nebylo , ale ten zase není tak aktuální.
Je to Windows 7 a chrome je verze stovka,takže se vejdu tabulek

. Co je na aktuální verzi v dané době pro daný OS v té době špatného? V té době to byla aktuální a poslední verze . Nejsem FOMO updater.
Kategoricky odmítám že došla
paměť. Zaplnění RAM je do 40% OK, skoro stejné jako "Potvrzeno".(Jak se to přeloží). Jenže jak browsuju dál a dál, zatížení RAM vzroste na na 60% a pak už potvrzeno se blíží k 95%. V tu chvíli musím musí použít
rovnák=swap na ohejbák "Potvrzeno" (protože programy ve windows spadnou podle toho se zaplní dřív) a když vím, že Potvrzeno se blíží k 80%, tak zapnu SWAP, obvykle na 1/2 množství RAM.. Případně dosypat až na 1:1 mznožství RAM, to pak vychází, že RAM se zaplňuje zhruba stejně jako to proklaté "Potvrzeno".
To že došla paměť se mohlo stát ale spíš nějak že by mi fakt něco uniklo, protože mám spuštěnou utilitu která mi ukazuje zatížení paměti (
protože Správce úloh tenhle údaj potvzeno Tají),
Vůbec, to by mě zajímalo, proč to zatížení veličin "Potvrzeno" a "fyzická paměť "má takovouhle tendenci, že Potvrzeno "se zaplňuje rychleji" a musí se
dofukovat swapem.
Nemám pocit, že by to byla polonefunkční konfigurace.... Stává se to tak jednou v 1 ze 100 běhů browseru. A ani virtualizace s tím nemá co dočinění, stávalo se mi to i při běhu totožného disku na reálném HW.
Mám pocit že je to nějaký bug window managementu samotného chrome/modálních oken/dialogů pro upload. Má to dvě fáze. okno zmizí,, ale jede se dál. 2: při několikátem drag+drop tabu vše spadne. Zároveň mi nastal i scénář, kdy když to bylo takhle zmizelé bylo možné najít vhodný (a vhodnýhotypu)proces chromu ,který byl suspended(crashdump zombie windows analogie) a killnutím/resume se to "nějak" poštelovalo . Ale je to taková ruská ruleta, jindy to instantě crashne všechny procesy chromu.