Co nejčastěji tvoříte na Linuxu?

a6b

• 326
    • Zobrazit profil
Re:Co nejčastěji tvoříte na Linuxu?
« Odpověď #15 kdy: 12. 08. 2026, 13:25:33 »
ai dava odpovedi, na diskuzni fora chodim, abych zazil trochu lidskeho tepla, ale zase na distanc a ne naprimo, to uz jdu radi do hospody.

mel by zajem nekdo ze zdejsich posuku jit v praze na pivo? nechci chodit na organizovane programatorske akce s pivem, ale nejake male setkani s mistnima by mozna bylo zajimave.

Re:Co nejčastěji tvoříte na Linuxu?
« Odpověď #16 kdy: 12. 08. 2026, 18:07:58 »
teraz ma napadlo: kto je tu dlhsie iste pozna Bleka a jeho schizoidnu poruchu osobnosti... ktovie co s nim je :D
možná  (se vyvinul na ?) Muadib...

já tedy otázce rozumím
tvořím na Linuxu  jako dělám "na" stavbě - nějak přispívám k linuxovému kernelu  - nijak
tvořím na Linuxovém počítači  (čert vem že je psáno na Linuxu)- důležité jsou aplikace (jádro Linux -> distribuce Ubuntu->Aplikace Audiacity), v OS se nedá dělat nic kromě instalace, spuštění, běhu a přepínání aplikací.

+ omezení tvořím = vynechány odpovědi čtu diskuze, sjíždim videa
+ já tvořím = omezení odpovědí na běžím mi na tom servery, home ASSistant,, ASS fatality, monitoriny
= dělám tam já něco pro práci nebo požitek ../vytvářím

Takhle to myslíš? první post měl asi 1 větu, neobsahoval nic uchopitelného, a dalších asi 5 příspěvků byly podobně strohé a pak následoval psychologický rozbor osobností respondentů....  místo soustředění se na věc ... něco jako ad homynen
« Poslední změna: 12. 08. 2026, 18:10:33 od LacconePanda »