Vystačím si s tím, že budu mít nový přístroj a v něm simku nespárovanou s mým jménem. Je mi jasné, že existují způsoby, jak mě vypátrat, ale já primárně cílím na anonymitu v eshopech, webech co po mně chtějí při registraci číslo apod. Pro takové účely mi ta míra anonymity stačí.
Druhá část mojí otázky byla i k VISA/MASTER kartám. Máte nějakou zkušenost s předplacenými kartami? Nebo jiný způsob jak online platit na většině webů? Paypal, gpay nechci, protože je to prostě systémově sledovatelné. Ano, běžně je používám, ale v případě, že chci například donate dárek pro putina, nebo si koupit knihu o hackování nebo análdní dildo velikosti sloního chobotu, bych ocenil více anonimity.
Predevsim je treba v takovych shopech nenakupovat, sekundarne je takovy pozadavek nelegalni, pokud primo neslouzi tebou zvolenemu zpusobu objednani/doruceni. Eshp navic nesmi bez dalsiho takovy udaj vubec uchovavat, to uz je totiz i trestne.
Pasysafecad si muzes koupit na kazdy benzince. Treba. Pochopitelne predpokladam ze platit za to budes hotove.
Díky za reakci. No, obvykle to chce číslo pokud jde o jakýkoliv balíček, tj. prakticky vždy a je to v pořádku i v rámci GDPR. Takže prakticky každý náup.
Paysafecard dobrý, na nějakou drobotinu to zkusím. Pro nákupy bez registrace je to do 1200 Kč, pak už je třeba registrace. S tím bych se naučil žít, ale nepodporuje to každý obchod, takže je to další omezení. Ani dárek pro putina ani aliexpress ani alza. Nějaká VISA/MC by byla lepší. Klidně i zahraniční a za poplatek.