Ach jo, zrovna když jsem měl rozepsaný dlouhý příspěvek plný logů, po odeslání jsem prý neměl oprávnění příspěvek odeslat a kvůli roz***ů RUNTIME APACHE DIR se mi nepovedlo zachránit text příspěvku
Já vím, mohu si za to sám, že používám na zápis poznámek proměnné shellu bez historie a nebo jeden nabalující se příkaz echo ""
parodie na OS
Mám řečnickou otázku, který OS pro mobilní telefony je lepší? aby to nebylo tamagoči, a nebyl to vabank, který aplikace zůstane běžet. iOS snad ani nemá cenu zmiňovat, to je spotřební elektronika pro (úplně jinou) sortu/sektu lidí
Ale potvrzuju, v androdu je velký bordel, vestavěný terminál termux v su^root nezná příkaz less,hexdump,host, ; termux a sh konzole jebají výpis nahrazování nových řádků doplňování mezer, přes su nejde ssh, protože nemůže zapisovat
A ještě ke všemu ztrácí logy z logcat. Chtěl jsem si logcat projet znova, protože příspěvek skončil v HTTP 403, logy z androidu mizí naprosto podivným způsobem odprostředka, už nenajdu string lowmem , ale přitom logy tam jsou ještě minimálně 1.5 dne staré (stalo se dopoledne), ale z nějakého důvodu prostě ty důležité řádku z daného času nenajdu. Prostě jako kdyby je někdo z výpisu odmazal, (ale ani no nevypadá jako by tam bylo okno časový prázdný), dal jsem si pečlivý pozor ,abych to hledání nějak nepodělal parametry logcatu
Jediný co v tom duchu z jsem měl vykopíoravný, co všechno ten zhejzl zabil:
t'
illing 'd.process.acore'
illing 'viders.calendar'
illing 'd.process.media'
illing 'AndroidUI'
illing 'droid.deskclock'
illing 'oltys.seedvault'
illing '.lineageos.snap'
illing 'externalstorage'
illing 'droid.gallery3d'
illing 'opjohnwu.magisk'
illing '.lineageos.etar'
illing 'neageos.updater'
illing 'athan.pdfviewer'
illing 'receiver.module'¨
illing 'com.termux'
illing 'sfilter.android'
illing 'opjohnwu.magisk'
illing 'sfilter.android'
illing 'droid.launcher3'
illing 'putmethod.latin'
illing 'perfetto_hprof_'
illing 'droid.launcher3'
illing 'id.ext.services'
illing '.qcrilmsgtunnel'
illing 'sfilter.android'
illing 'viders.calendar'
illing 'eageos.profiles'
illing 'android.smspush'
illing 'org.connectbot'
během 2 sekund ... (nevím proč to takhle dementě usekává názvy, takhle to fakt je přímo ve výpisu)
Druhý co jsem měl zkopírovaný ,bylo 4x něco jako high memor usage pro procesy sftp, (různá pid pokaždý, 70-180MB rozpětí), vážně tolik?
aktivity, device_config
Ano, dají, mám ukládat jako soubor, ale asi jsem nenapravitelný,.
Tu binárkudevice_config neznám, a mě hlásí
device_config list
privacy/permissions_hub_2_enabled=true
privacy/permissions_hub_enabled=true
root@android:/ #
Ale tím, že si zvýším ten mega limit max processes nebo deaktivuju monitor, je to bezpečné, neudělá mi to z androidu nějou sesypávačku nebo něco na úronvni androidu 4? Jeto nějaký ověřitelný tip?
Tentokrát jsem naštěstí náhodné odhlášení" vyhrál" při pokudu editovat příspěvěk...