Web České televize neroluje

Web České televize neroluje
« kdy: 29. 05. 2025, 14:21:33 »
Na webu ČT: https://www.ceskatelevize.cz/tv-program/ se mně zobrazí stránka, ale nelze v ní rolovat myší, a to ani v Chrome vč. anonymního režimu a ani v Edge. Lze to pouze v Edge v anonymním režimu, jiné prohlížeče nemám. PC s W11. Má někdo stejný poznatek, anebo je to jenom u mě? Ptám se, než zašlu oficiální dotaz do ČT.

Re:Web České televize
« Odpověď #1 kdy: 29. 05. 2025, 14:39:40 »
Firefox a Chromium na Debianu Sid normálně scrolluje

« Odpověď #2 kdy: 29. 05. 2025, 14:42:53 »
Je to jenom u tebe. Ve všech prohlížečích to funguje včetně anonymního režimu.
Buď máš nějaký doplněk co tu stránku rozbíjí nebo je problém v nastavení prohlížeče co používáš.

Při první návštěvě vyskočí cookie banner, pokud ho neodklikneš tlačítkem (Souhlas/Odmínutí) tak se stránkou nejde pracovat. Nemáš v browseru něco co blokuje zobrazení toho banneru?

« Odpověď #3 kdy: 29. 05. 2025, 15:05:24 »
Dík za pomoc, dělal to doplněk "I don't care about cookies", který mám (a popravdě jsem na něho zapomněl) :)

Re:Web České televize neroluje
« Odpověď #4 kdy: 29. 05. 2025, 18:32:25 »
Je třeba vypnout doplňky proti cookie lištám případně blokátory reklam. Pak stačí dát souhlas s cookies a začne to fungovat. Taky jsem nad tím dnes dumal...

« Odpověď #5 kdy: 30. 05. 2025, 09:17:39 »
Pak stačí dát souhlas s cookies a začne to fungovat.

(Nejen) Na tomhle konkrétním webu nemusí dávat souhlas, může ty cookies i odmítnout a na obsah se dostane.

Problém je že i ta akce odmínutí uloží cookie o tom odmítnutí a pokud to cookie z nějakého důvodu při dalším načtení (nebo reloadu) stránky ten web nenajde (smaže se nebo se neuloží vůbec protože je třeba vypnutej javascript kterej to cookie ukládá) tak se to musí furt řešit dokola.

« Odpověď #6 kdy: 30. 05. 2025, 20:11:38 »
Dík za pomoc, dělal to doplněk "I don't care about cookies", který mám (a popravdě jsem na něho zapomněl) :)

ten už je stejně starý, teď lze použít asi consent-o-matic