Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB

Re:Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB
« Odpověď #135 kdy: 05. 08. 2025, 15:41:47 »
Jestli někdo znáte jeho rodinu, tak jim to fakt řekněte. Okrajově to může být i něco horšího, než že mu jen "přeskočilo" nebo je jiný. Bavil jsem se s doktorem, a bylo by dobrý ho poslat na kompletní vyšetřeni včetně laboratoře a CT mozku, může to pomoct včas odhalit vážné onemocnění.

Pardon, ale já jsem zcela v pořádku a reagujete pouze na anonymy. Jsem normálně v Olomouci, adresa je na katastru, mám web s fotkou už 20 let, takže co vlastně chcete? Klidně zajdeme na pivko.

Možná by pro začátek stačilo poslat ty zaplacené disky, třeba?

« Odpověď #136 kdy: 05. 08. 2025, 15:52:07 »
Pardon, ale já jsem zcela v pořádku

Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo..

Hele, lidi to tady s tebou mysleli docela dobře, ale zjevně to nikam nevede. Místo piva zkus nevysazovat předepsanou medikaci a nechlastat.

Možná by pro začátek stačilo poslat ty zaplacené disky, třeba?

Nebo vrátit prachy tam, odkud přišly. V mobilním bankovnictví na to má několik bank dokonce i tlačítko u té příchozí platby.  ;D

RDa

• 3 053
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 05. 08. 2025, 15:56:02 »
..

Pardon, ale já jsem zcela v pořádku a reagujete pouze na anonymy. Jsem normálně v Olomouci, adresa je na katastru, mám web s fotkou už 20 let, takže co vlastně chcete? Klidně zajdeme na pivko.

Jako jeden z dvou kupcu tvych disku, ktere vam zaplatil - coz dokladaji screeny i nasledna komunikace, chce jednoduse vedet proc jsi mu je neposlal, nebo nevratil platbu.

Reagujte prosim k veci - predpokladam ze si umite dohledat vypis z uctu z inkriminovane doby. Muzete taky nasdilet vypis s platbami pred a po.. ktery by dokazoval ze vam nic neprislo.

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #138 kdy: 05. 08. 2025, 18:23:55 »
Nojo, vrátit ty peníze je minimálně slušnost. Tím spíš, když vám samotnému se nelíbí, když to na vás zkouší loupežníci.

« Odpověď #139 kdy: 05. 08. 2025, 20:36:21 »
Citace
https://forum.root.cz/index.php?topic=30575.msg424872#msg424872 chronologická tabulka
Něco je divného na tomhle případu, semtam to sleduju, že z nevinně vypadající nabídky se stala deetektivka.

K odkazované tabulce bych přidal, že náhle na konci měsíce je vznikne blog na komerční hnusné imperialistické   platformě worldpress(!).com , na nic.cz je prostřední datum (Poslední změna / aktualizace) 31.7.2025 a ty články vypadají nějak uměle a jako bonus je třešnička na dortu nejčerstvější  článek prodám 4TB disky,,,, to by normální člověk snad neudělal.

A taky není dobrý nápad reakce na inzerát veřejně postnout "chci jeden disk, tady je můj e-mail, kam mi napište". To si říká o napsání  obzvlášť když heronovo.cz nemá TXT záznam začínající spf=...

a že by v květnu i srpnu prodával stále šest disků?

Mám pocit, že tu jsou 2 kohouti na jednom písku + kopec obětí, co naletěli
« Poslední změna: 05. 08. 2025, 20:42:23 od mikesznovu »

« Odpověď #140 kdy: 05. 08. 2025, 22:13:12 »
Jestli někdo znáte jeho rodinu, tak jim to fakt řekněte. Okrajově to může být i něco horšího, než že mu jen "přeskočilo" nebo je jiný. Bavil jsem se s doktorem, a bylo by dobrý ho poslat na kompletní vyšetřeni včetně laboratoře a CT mozku, může to pomoct včas odhalit vážné onemocnění.

Můžu si od tebe koupit nějaký ten starý disk, nebo už jsou všechny fuč ?

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #141 kdy: 05. 08. 2025, 23:40:35 »

Zřejmě můžeš, zároveň se tím staneš členem SVJ.
Společenství Vlastníků diskových Jednotek
Jen pozor, abys neměl přehnaná očekávání, řádně plnil svoje povinnosti, odváděl poplatky a respektoval předsedu tohoto SVJ (Tomáše)

...no pěkně se to vaše SVJčko rozrůstá, na členskou schůzi si budete muset pronajmout minimálně nějaký salónek v hospodě....
« Poslední změna: 05. 08. 2025, 23:45:29 od CPU »

« Odpověď #142 kdy: 06. 08. 2025, 07:16:11 »
Citace
https://forum.root.cz/index.php?topic=30575.msg424872#msg424872 chronologická tabulka
Něco je divného na tomhle případu, semtam to sleduju, že z nevinně vypadající nabídky se stala deetektivka.

K odkazované tabulce bych přidal, že náhle na konci měsíce je vznikne blog na komerční hnusné imperialistické   platformě worldpress(!).com , na nic.cz je prostřední datum (Poslední změna / aktualizace) 31.7.2025 a ty články vypadají nějak uměle a jako bonus je třešnička na dortu nejčerstvější  článek prodám 4TB disky,,,, to by normální člověk snad neudělal.

A taky není dobrý nápad reakce na inzerát veřejně postnout "chci jeden disk, tady je můj e-mail, kam mi napište". To si říká o napsání  obzvlášť když heronovo.cz nemá TXT záznam začínající spf=...

a že by v květnu i srpnu prodával stále šest disků?

Mám pocit, že tu jsou 2 kohouti na jednom písku + kopec obětí, co naletěli
Maily mi přišly z rozsahu kde ISP je Empecom s.r.o., Olomoucký kraj (jeden z předchozích jeho zaměstnavatelů, samozřejmě nic to neznamená, mohl to podvrhnout někdo z jeho exkolegů, ale proč by to dělal?). T. Crhonkovi jsem volal 4x a byl to pořád ten samý hlas, 3x o prodeji disků věděl, po čtvrté tzn. minulý pátek 1.8. byl mimo, ale řekl že disky má...

« Odpověď #143 kdy: 06. 08. 2025, 07:21:01 »

spíš ho kontaktuj na https://pc.bazos.cz/inzerat/205924671/hdd-nas-seagate-iron-wolf-4tb.php
nebo https://tomascrhonek-izxhw.wordpress.com/2025/08/02/prodam-disky-seagate-nas-iron-wolf-4tb/

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
« Odpověď #144 kdy: 06. 08. 2025, 07:24:10 »
... zároveň se tím staneš členem SVJ.

To mne po ránu pěkně rozesmálo.  ;D  ;)

« Odpověď #145 kdy: 08. 08. 2025, 15:23:58 »
Mě zloděj Crhonek taky docela pobavil, doufám, že na mě podá to trestní oznámení, tím by se totiž celá situace velmi rychle vyřešila :D ..bohužel jsou to jen další zlodějovi lži.
Takže si za ním asi budu muset udělat výlet do Olomouce, už se těším až se potkáme osobně.

« Odpověď #146 kdy: 08. 08. 2025, 16:03:47 »
Mě zloděj Crhonek taky docela pobavil, doufám, že na mě podá to trestní oznámení, tím by se totiž celá situace velmi rychle vyřešila :D ..bohužel jsou to jen další zlodějovi lži.
Takže si za ním asi budu muset udělat výlet do Olomouce, už se těším až se potkáme osobně.
https://www.abclinuxu.cz/blog/root_at_heron/2025/8/trestni-ozameni-za-phising
Nebojte zábava pokračuje, ale myslím si, že zastak mu nepřeskočilo, aby nechápal co dělá. Takže na výlet do Olomouce bych se i přidal...
« Poslední změna: 08. 08. 2025, 16:08:09 od kopevi2 »

« Odpověď #147 kdy: 08. 08. 2025, 16:31:58 »
Zřejmě můžeš, zároveň se tím staneš členem SVJ.
Jen pozor, abys neměl přehnaná očekávání, řádně plnil svoje povinnosti, odváděl poplatky a respektoval předsedu tohoto SVJ (Tomáše)

...no pěkně se to vaše SVJčko rozrůstá, na členskou schůzi si budete muset pronajmout minimálně nějaký salónek v hospodě....

To není nikterak nová myšlenka viz např. Klub vlastníků CD - člověk se stal spoluvlastníkem všech CD a mohl si je půjčovat a jako (spolu)vlastník si dělat legálně jejich záložní kopie. Otázka je, co na těch 4TB discích bude a jestli členství v takovém klubu dává smysl.

rqt

• *
  • 10
  • hv dev
    • Zobrazit profil
« Odpověď #148 kdy: 08. 08. 2025, 17:10:58 »
Pokud by i vratil penize zdejsim 2 uzivatelum na root, bude podvadet dal.
Vemte ho na policii, nebo tam zajdete i bez neho. Jiz jste ztratili minimalne mesic casu. Vemte ho tam, i kdyby vam vratil penize nebo dodal disky.
Na policii popisete, co se stalo a ze je poskozenych pravdepodobne vic (inzerce na root a i jinde). Poskytnete cislo uctu, na ktery jste platby zaslali. Policie pozada banku a banka doda informace, jake platby na dany ucet prisly v nejakem intervalu. Policie opet zkontaktuje banky a ziska jmena a adresy dalsich lidi, ktery na dany ucet zaslali platby a bude je kontaktovat s dotazem, jestli nebyli podvedeni. Pokud castka v souctu od vsech poskozenych presahne 10000 = trestny cin.
Budete informovani oficialni cestou, co vsechno se stalo, kolik bylo celkem poskozenych a o jakou celkovou castku je podvedl.
Nejde jen o vas dva. Jsou dalsi poskozeni. Mohou byt jeste dalsi v budoucnu.
Policie ho kazdopadne pozve k podani vysvetleni, pokud se nedostavi, najdou si ho.
Pak ho doufam jiz prejde chut podvadet.

Wasper

• 200
    • Zobrazit profil
« Odpověď #149 kdy: 08. 08. 2025, 18:25:53 »
Nebojte zábava pokračuje, ale myslím si, že zastak mu nepřeskočilo, aby nechápal co dělá.
Moc zábava to fakt není. Diagnózu na dálku dělat nejde, navíc by jí měl dělat jen odborník což nejsem, nicméně nemůžu si nepovšimnout, že pokud by čistě hypoteticky mě diagnostikovali paranoidní bludy, tak bych patrně poskytoval velmi podobnou veřejnou "zábavu", kompatibilní s tímhle vláknem. A rozhodně to neznamená, že musí být člověk mimo úplně, případně ve všem.